Lester Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dokładnie Ironów te nie odpuszczę, w poniedziałek przyszły bilety na Metallice - zamawiałem 20 stycznia.(ważen że są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja też jadę !!!!!!! mam 2 bilety 32 sektor , już doczekać się nie mogę ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam! Szukam taniego noclegu dla dwóch osób w Chorzowie. Może jest ktoś kto mogłby mi polecić jakieś miejsce. Interesują mnie oferty poniżej 50zł. Z góry dzieki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVRemoS Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mam nareszcie bilet - zamawiałem na początku stycznia a dostałem w połowie marca. Niezły poślizg. Metallica swoją drogą, ale jeszcze Iron Maiden będzie grać (chyba w sierpniu?), Sepultura też się miała jakoś pojawić. Sie ma. Rozumiem,ze gonicie sprzetami do Chorzowa,bo jest nas tu jeszcze trzech(moze bedzie wiecej) i mamy taki plan,zeby pojechac bez zadnych autostrad(Jelcz,Oława itd...) troche wczesniej :crossy: Szukamy jakiegos normalnego miejsca dla nas i moto. Trzeba sie bedzie przespac po imprezce :flesje: :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn311 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 SIEMA!!!Ja na Metallice zasuwam z bracią, ale traktuje to jako przystawka do sierpniowego koncertu IRON MAIDEN, najlepszej kapeli w tej części galaktyki :) PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Kto z Poznania jedzie na koncert???!!! Ciekawe czy zagrają Enter Sadman -i czy po tym kawałku coś jeszcze powiem!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukierek Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Hej, ja też lecę razem z kumplem z Łodzi, może zrobimy gdzieś po drodze jakąś ustawkę i polecimy w większym gronie????Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVRemoS Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Jak myslicie,beda jeszcze bilety na bramie,bo niektorym nie chcialo sie zajzec na livenation wczesniej :lalag: Ja na szczescie swoj mam i czekam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Koncert coraz bliżej, jak ustawiliście się po imprezie? Zmykacie do domu, czy macie jakiś nocleg nagrany? Kurde jako, że jestem kierowcą to wolałbym przekimać nockę, co by na koncercie parę browarków zaliczyć :) Macie jakiś ciekawy namiar na hotel/hotelik (coś niedrogiego, jakiś pracowniczy, albo coś)?A tak w ogóle to już mnie nosi i nie mogę się doczekać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarpan Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Czołem! Ja jadę z Tczewa, ale moto zamieniam na wesoły autobusik z ekipą 37 luda :P Uwaga - duża szansa, że będę miał dodatkowy bilet na płytę do sprzedania, bo kumpel sobie noge w kolanie złamał.. Jeśli ktoś jest zdecydowany zapraszam na PW. Najlepiej jakby ktoś chciał osobiście odebrać w Tczewie/Gdańsku. Pozdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 OJ Będzie się działo!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marten Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 szanowna wiara!!! Może spotkamy sie jakims miejscu juz przy stadionie? Wspolny browar uzytkownikow 2oo? Np przed wejsciem na ktorys z sektorow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac805 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ciekawe czy zagrają Enter Sadman -i czy po tym kawałku coś jeszcze powiem!!! :)Jeśli bedzie tak jak w 2004 roku to zaniemówisz bez Enter Sandman: na początek Blackened potem Fuel i The four horsemen i nastepnie niesamowite Fade to Black, którtka solówka Larsa i Frantic.Do zobaczenia w Chorzowie 28.05.2008 Jeśli kogoś noclegi interesują to pokój dwuosobowy w Spodku 80 zł od łba. Nie wiem czy miejsca jeszcze sa ale lokalizacja jest ok. 15 min. tramwajem od stadionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Jeśli bedzie tak jak w 2004 roku to zaniemówisz bez Enter Sandman: na początek Blackened potem Fuel i The four horsemen i nastepnie niesamowite Fade to Black, którtka solówka Larsa i Frantic.Do zobaczenia w Chorzowie 28.05.2008 Jeśli kogoś noclegi interesują to pokój dwuosobowy w Spodku 80 zł od łba. Nie wiem czy miejsca jeszcze sa ale lokalizacja jest ok. 15 min. tramwajem od stadionu. Mam nadzieję... :wink: Moto nawaliło więc gdzieś muszę odreagować :biggrin: pzdr. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac805 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Nie zapomnijcie zabrać biletów - zobaczcie czym to grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi