Mar_Cin Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Jadę. Sektor stojący na płycie :banghead: :wink: Edytowane 10 Stycznia 2008 przez Mar_Cin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jaaa teeeż, właśnie nabyłem bileciki na płytę. :bigrazz: :bigrazz: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Właśnie zanabyłem drogą kupna i ja 2 szt. Teraz tylko czekać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No panowie bilety szybko znikająja już zakupiłem ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Czesc.28.05.2008 r. Metallica pojawi się znowu w Polsce, wiecej na http://livenation.pl/koncerty.phpJa zamówiłem tam dwa bilety (jade z żonką), sektor 33. Miejsc pozostało już mało...Jedzie ktoś z Was? Możemy jakiś wpólny wypadzik zrobić na koncert.Poprzednie dwa koncerty przegapiłem, tego powiedziałem, że nie odpuszczę :icon_mrgreen: A, jadę autem, także 2 wolne miejsca (no 3 osoby się zmieszczą) mam free jak ktoś chętny.jedziemy ekipą z wolowa ale chyba busem,korci mnie na moto,ale boje sie go postawic samego na tak dlugo pod śląskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 A może ktoś z Chorzówa pomoże i powie czy gdzieś koło stadionu jest jakiś parking strzeżony ? Bo ja pewnie będę również motocyklem i chciałbym jakieś bezpieczne miejsce dla niego znaleźć. A może ktoś z Chorzówa pomoże i powie czy gdzieś koło stadionu jest jakiś parking strzeżony ? Bo ja pewnie będę również motocyklem i chciałbym jakieś bezpieczne miejsce dla niego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja się wybieram ale jade pociągiem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 dzwoniłem do LiveNation, zaczęli wysyłać bilety na koncert. Chwalić się Panie i Panowie, kto już otrzymał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Właśnie kupiłem w Empiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja czekam cały czas, a kumpel kupił ostatnio na allegro i miał w dwa dni :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zmęczyłem Młodego i pojedziemy. Mi się przypomni Black Sabbath i to jest TO!!!!!! :buttrock: ;) :cool: no i zrobiłem no na loginie Kosina a miał być Hamir!!też jade z młodym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 no wreszcie! :buttrock: bilety dotarły, sektor 33 rząd 59 miejsce 24 i 25 :banghead:ktoś ma blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin79 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja jeszcze czekam na bilety. Mam na płycie!!!!!! To już 3 koncert na którym będę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 bilety kupione, teraz tylko czekać na kuncert :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin79 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Dzwoniłem do liveNation - już wysłane!!!! Zamawiałem 6 stycznia. Maja mały poślizg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi