honda&yamaha_team Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam potrzebuje ksiązke serwisowa do hondy NS1 moze być ksero schematu silnika. Mianowicie potrzebuje złożyc skrzynie biegów. Jeżeli ktoś ma bardzo byłbym wdzięczny. Zapłace za kasero. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz ! Mój numer gg 8430638 pisać nawet jak jestem na niedostępnym !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) WitamCo do serwisówki do Hondy Nsr 75 (Ns-1), to ciężka sprawa bo nigdzie jej nie ma. Jak by ktoś taka miał, to także dołączam się do prośby.Jednakże ja bym twój problem rozwiązał tak: http://www.rscycles.com/pdf_partsbooks.htm Tam są serwisówki do nsr 80/50 po japońsku i do nsr50 po angielsku ale schematy są itd. biorąc pod uwagę fakt że silniki różnią się pojemnością cylindra, i brakiem kopniaka z wałkiem (w przypadku nsr 50mini) myślę że ci to wystarczy zważywszy na to że chcesz tylko skrzynie złożyć. Jeszcze mam coś takiego (niby od ns-1,ale to ten sam schemat co do nsr80 więc zapewne nie ma w skrzyni żadnej różnicy): http://lydia2004.galeon.com/ Dokładniej:http://lydia2004.galeon.com/tecnica.htm tam poszukaj dokładnie też były schematy(3 sztuki) a jak umiesz po hiszpańsku to też ciekawych rzeczy sie dowiesz. To by było na tyle :) Edytowane 19 Grudnia 2007 przez tomasz90skomra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda&yamaha_team Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zapłace za kopie tylko prosze o pomoc !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) skrzynia w ns1 chyba bedzie taka jak w mbx,mtx, jak niebedziesz mogl nic znalezc Edytowane 19 Grudnia 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 To raczej nie ten dzial poszukaj w danych serwisowych tam sa serwisowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kurde zapomniałem dodać że ta serwisówka to też od Hondy MTX/MBX. Także nie szukaj czegoś czego i tak nie znajdziesz chyba że jesteś magikiem. A jesteś magikiem?Jak nie to bryz ściągaj z linka co ci dałem i to jestto 100% ta sama skrzynia.Pozdro. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda&yamaha_team Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Witam potrzebuje ksiązke serwisowa do hondy NS1 moze być ksero schematu silnika. Mianowicie potrzebuje złożyc skrzynie biegów. Jeżeli ktoś ma bardzo byłbym wdzięczny. Zapłace za kasero. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz ! Mój numer gg 8430638 pisać nawet jak jestem na niedostępnym !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 od chyba 3 czy 4 lat przewinal sie przez forum jeden uzytkownik, ktory mial serwisowke do NS1. patrzac na otaczajace nas realia mozesz zapomniec ze ktos da ci za free lub nawet symboliczna kwote(np. kserowki) cos mniej spotykanegojak bialy kruk. ale jesli sie znajdzie- to chwala mu za to. rozbieralem silnik w NS1 w zeszlym tygodniu. zrobilem fotki skrzyni jak wszystko jest rozmieszczone, jednak wydaje mi sie ze intuicyjnie da sie to zlozyc skoro sie to rozlozylo. chyba ze rozkladal to ktos inny. jesli dorwe IRdE do swojego telefonu to postaram sie wrzucic fotki na jakis serwer... ;) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Magneto Nie masz co gościowi tłumaczyć i sie fatygować- gość jest jakiś nie pełno sprytny jak mu dawałem do nsr 80 serwisówke gdzie skrzynia jest ta sama to gość dalej pisze, i tylko śmieci w każdym dziale :) .Pozdr. Edytowane 22 Grudnia 2007 przez tomasz90skomra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Magneto jeżeli zgrasz fotki na kompa to podrzuć i mi :) Niedługo mam zamiar też rozbebeszyć silnik. A widziałem dawnej książke serwisową na allegro :D Za 40zł poszła chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda&yamaha_team Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 czyli za śmiszne pieniądze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szluva Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 http://www.autopiter.ru/oeprogramm/hondaM/...D=2721&PageNo=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi