Skocz do zawartości

Hodna NS1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam potrzebuje ksiązke serwisowa do hondy NS1 moze być ksero schematu silnika. Mianowicie potrzebuje złożyc skrzynie biegów. Jeżeli ktoś ma bardzo byłbym wdzięczny. Zapłace za kasero. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz !

Mój numer gg 8430638 pisać nawet jak jestem na niedostępnym !!!

Witam

Co do serwisówki do Hondy Nsr 75 (Ns-1), to ciężka sprawa bo nigdzie jej nie ma. Jak by ktoś taka miał, to także dołączam się do prośby.

Jednakże ja bym twój problem rozwiązał tak:

http://www.rscycles.com/pdf_partsbooks.htm

Tam są serwisówki do nsr 80/50 po japońsku i do nsr50 po angielsku ale schematy są itd. biorąc pod uwagę fakt że silniki różnią się pojemnością cylindra, i brakiem kopniaka z wałkiem (w przypadku nsr 50mini) myślę że ci to wystarczy zważywszy na to że chcesz tylko skrzynie złożyć.

Jeszcze mam coś takiego (niby od ns-1,ale to ten sam schemat co do nsr80 więc zapewne nie ma w skrzyni żadnej różnicy):

http://lydia2004.galeon.com/

Dokładniej:

http://lydia2004.galeon.com/tecnica.htm

tam poszukaj dokładnie też były schematy(3 sztuki) a jak umiesz po hiszpańsku to też ciekawych rzeczy sie dowiesz.

To by było na tyle :)

Edytowane przez tomasz90skomra

Kurde zapomniałem dodać że ta serwisówka to też od Hondy MTX/MBX. Także nie szukaj czegoś czego i tak nie znajdziesz chyba że jesteś magikiem. A jesteś magikiem?

Jak nie to bryz ściągaj z linka co ci dałem i to jestto 100% ta sama skrzynia.

Pozdro. :buttrock:

Witam potrzebuje ksiązke serwisowa do hondy NS1 moze być ksero schematu silnika. Mianowicie potrzebuje złożyc skrzynie biegów. Jeżeli ktoś ma bardzo byłbym wdzięczny. Zapłace za kasero. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz !

Mój numer gg 8430638 pisać nawet jak jestem na niedostępnym !!!

od chyba 3 czy 4 lat przewinal sie przez forum jeden uzytkownik, ktory mial serwisowke do NS1.

patrzac na otaczajace nas realia mozesz zapomniec ze ktos da ci za free lub nawet symboliczna kwote(np. kserowki) cos mniej spotykanegojak bialy kruk. ale jesli sie znajdzie- to chwala mu za to.

rozbieralem silnik w NS1 w zeszlym tygodniu. zrobilem fotki skrzyni jak wszystko jest rozmieszczone, jednak wydaje mi sie ze intuicyjnie da sie to zlozyc skoro sie to rozlozylo. chyba ze rozkladal to ktos inny. jesli dorwe IRdE do swojego telefonu to postaram sie wrzucic fotki na jakis serwer... ;)

pzdr:)

Magneto

Nie masz co gościowi tłumaczyć i sie fatygować- gość jest jakiś nie pełno sprytny jak mu dawałem do nsr 80 serwisówke gdzie skrzynia jest ta sama to gość dalej pisze, i tylko śmieci w każdym dziale :) .

Pozdr.

Edytowane przez tomasz90skomra

• 1 rok później...