ROUTE 66 RIDER Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dobrze by było też face to face pogadać coby Jędruś nasz, tak biesim okiem nie patrzył - z postów oczywiście :lalag: witam wszystko zostało wyjaśnione :) temat zamknięty i koniec :banghead: DOBREJ ZABAWY :) Jedruś odchodzi sie życzń ale chociaż tak: NIECH MOC MIEDZY NOGAMI POZOSTANIE W 2008 R. i kropka. Oczywiscie moc w naszych LALKACH :flesje: :clap: szerokościJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) temat zamknięty i koniec :icon_mrgreen: temat tamknięty i koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I co taka cisza? JK miales cos uscislic odnosnie ewentualnej trasy!ku*wa jakiej trasy :icon_mrgreen: przecież janiec nie wiem :evil: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez lodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 temat tamknięty i koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ku*wa jakiej trasy :icon_razz: przecież janiec nie wiem :DA co jest w temacie?????????????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 temat tamknięty i koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ku*wa jakiej trasy :crossy: przecież janiec nie wiem :banghead: jak w temacie przejazd do szwecji po dnie baltyku hihihihihihiihihhihhihiihiiiihhiihihiiihi panowie przestancie to pic!!!!!!! i w nossieeee to mammmm ze to ssppppaaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 :lalag: coś marna frekwencja na naszym temacie :banghead: żadnych dalszych planów itp, itd, ej! Ja dzwoniłem do Czech, jak w tym czasie nie będzie "letników" czyt. turystów opojów z Polski to będziemy sie mogli przespac w domku :flesje: :bigrazz: heeej (jak to mówią górale) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi