Kjujik Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Cel wyprawy:http://pl.wikipedia.org/wiki/Neuschwanstein Warszawa – Janki, wiadoma stacja paliwCzęstochowaOpolePrudnikVysoka (Cz)Město Albrechtice (Cz) Valštejn (Cz) Ok. 400 kmNocleg StartValštejnHolcoviceZlate HoryDesenikLipova-LazneJindrichovMala MoravaMladkovZamberkHradec KralovePrahaOk. 300 kmNocleg PrahaKrupaKarlovy VaryPomezi nad Ohri (cz)Schrinding (de)GefreesWurzburgBzykobrat niedaleko :icon_twisted:Ok. 400 kmNocleg WurzburgWinterhausenOettingen In BayernAugsburgSchwangauSchloss Neuschwanstein Ok. 300 km pzdr kjujik Edytowane 22 Grudnia 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksywka Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 WITAM jeśli chodzi o sylwka to kochany LODECZKU znasz odpowiedż w sprawie WYJAZDU nie kojarzę sobie żadnej dyskusji na ten temat u kolegi MARIUSZA no cóż może film mi się urwał :cool: :icon_twisted: a może byli tam RóWNI I RóWNIEJSI :D POZDRAWIAM PS należę do której grupy :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 powiem tak co by odrazu uciac niedomowienia rozmowa byla taka przy stole bardzo luzna .......moze bysmy gdzies pojechali gdzies na tydzien w maju lub czerwcu nie wiem kto to slyszal ale byla to luzna rozmowa do niczego nikogo nie zobowiazywala pozdrawiam kocham was i tyle wam powiem i nie chce aby cos nas poroznilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 powiem tak co by odrazu uciac niedomowienia rozmowa byla taka przy stole bardzo luzna .......moze bysmy gdzies pojechali gdzies na tydzien w maju lub czerwcu nie wiem kto to slyszal ale byla to luzna rozmowa do niczego nikogo nie zobowiazywala pozdrawiam kocham was i tyle wam powiem i nie chce aby cos nas poroznilo a pilot był :icon_twisted: bo go nie widziałem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Przypominam wypowiadającym się w tym temacie iż jest to temat dotyczący wyjazdu Bzyka, kjujika JK i Pilota w terminie 8-16 czerwiec 2008 r.Nie zabrania się ani nie nakłania do wycieczki. Uczestnictwo w grupach czy organizacjach, w tym forumowych nie stanowi o specjalnych względach i konieczności powiadamiania przez organizatora a nie będącego zrzeszonym. Proszę nie spamować a ewentualne krzywdy i żale wyjasnic na priv z organizatorem czyli podpisanym niżej. pzdrkjujik Edytowane 22 Grudnia 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Przypominam wypowiadającym się w tym temacie iż jest to temat dotyczący wyjazdu Bzyka, kjujika JK i Pilota w terminie 8-16 czerwiec 2008 r.Nie zabrania się ani nie nakłania do wycieczki. Uczestnictwo w grupach czy organizacjach, w tym forumowych nie stanowi o specjalnych względach i konieczności powiadamiania przez organizatora a nie będącego zrzeszonym. Proszę nie spamować a ewentualne krzywdy i żale wyjasnic na priv z organizatorem czyli podpisanym niżej. pzdrkjujik nie ma sprawy WODZU JEST OKEY :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Przypominam wypowiadającym się w tym temacie iż jest to temat dotyczący wyjazdu Bzyka, kjujika JK i Pilota w terminie 8-16 czerwiec 2008 r. Ok, dzieki za kubel zimnej wody na rozgrzany pusty łeb :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ok, dzieki za kubel zimnej wody na rozgrzany pusty łeb :icon_mrgreen:I tu i na PW prostuję nieporozumienie.Temat jest tematem wyjazdu ogólnego, otwartego dla wszystkich zainteresowanych.Niefortunnie ująłem w poprzednim poście bzyka, siebie JK i Pilota jako jedynych pomazańców elitarnie zaszczycających wyjazd.Tak nie jest.Ograniczenie jedynie dotyczy postów NIE związanych ze sprawami technicznymi wyjazdu.Przepraszam za nieporozumienie. pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 :) Bez komentarza.Agdzie sąmoje sugestie aby ominąć sąsiadów zza miedzy i dewastować li tylko naszą ojczyznę.Przeca to tramping po strasznie nie cierpiących przez moja osobe helmutów pepików zniosę maą piwo ale helmut będzie wrogiem i basta.I tylko sprawa zawwodowe moga mnie skusić na wyjazd.szkoda aczkolwiek może trasa jeszcze ulegnie zmianie postaram sie zaproponowć po nowym roku troche inaczej aczkolwiek nie chce mi sie ale chyba muszę.A tam w Bydgoszczy był luźno poruszony Panie iPanowie Oj był a przy mojeje pomroczności jak to pamiętam to był ale cóż demokracja.Wesołych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 CzęstochowaOpoleTo musicie lecieć przez moje miasteczko...Przynajmniej zatrąbcie! Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Dobzrze ze emocje opadly juz i wszystko wrocilo do normy , ale mam kaca czy jak to zwal.Temat dobrz nas rozgrzal przed swietami , mam nadzieje ze uda sie to zrealizowac ...szkoda ze nie ma azorka szkoda ze nie bedzie na sylwestrowej imprezie szkoda ze .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Nesebyr w Bułgarii ? http://www.bulgaricus.com/index.php?option...d=219&Itemid=66 pzdrkjujik Edytowane 23 Grudnia 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 I co taka cisza? JK miales cos uscislic odnosnie ewentualnej trasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) I co taka cisza? JK miales cos uscislic odnosnie ewentualnej trasy! Robciu vel Bzyku czy braciak twój mieszka gdzieś niedaleko Schloss Neuschwanstein??? Byłem tam miesiąc temu :clap: :) szerokościJarek a pilot był ;) bo go nie widziałem :clap: Może by tak 2008 rok rozpocząć od "pojednania" - - MOTO-BAZAR-ŁÓŹ" ??? STYCZEŃ chyba 12-go???? Dobrze by było też face to face pogadać coby Jędruś nasz, tak biesim okiem nie patrzył - z postów oczywiście ;) przypominam tel. do sie 601925942 ad vocem Bydzi i 3 ma - to "byłem tam" będąc on line z Bawarii i przesyłając wam wszelkie formy życia a nawet wznosząc toasty za was/nas z amerykanami z bazy -- co zostalo uwiecznione na mms-ach, przesłanych na nr tel kilku z uczestniczących tam w naszym świecie-spotkaniu!!! pozdrówka i więcej lu.. szerokości,Jarek Edytowane 30 Grudnia 2007 przez ROUTE 66 RIDER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dobrze by było też face to face pogadać coby Jędruś nasz, tak biesim okiem nie patrzył - z postów oczywiście :flesje: witam wszystko zostało wyjaśnione :lalag: temat zamknięty i koniec :banghead: DOBREJ ZABAWY :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi