tomasz90skomra Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 WitamWłaśnie takich informacji potrzebowałem, byłem u dziadzia, dzis też jade wczoraj przygotował mi kwas zgaszony cynkiem czy coś takiego, i tą kolbę do lutowania. Efekty moej próby opisze w czwartek. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) CzeJak tak popatrzyłem na to zdjęcie to widzę że nie do końca jeszcze wyciągnąłeś ten bak...Jest ciekawa metoda prostowania blachy na elektromagnes. Daje całkiem niezłe efekty. :icon_mrgreen: Edytowane 26 Grudnia 2007 przez pit Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Hehe Witam Pit to musi być bardzo dobra metoda ale skąd wziąć taki silny elektromagnes, przecież sam sobie nie nawine :icon_mrgreen: Narazie święto to nie wyciągne jutro będe próbował :rolleyes: Yyyyy... to tak kolba 700W razkwas solny z rozpuszczonym cynkiem jestcyna wysoko gatunkowa dwaok to tak jak mówiłem o efekcie później... Edytowane 26 Grudnia 2007 przez tomasz90skomra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 u tokarza na szlifierce masz elektromagnetyczny stół. Kładziesz na nim bak wgniotem do stołu uruchamiasz i patrzysz jak wgniot sie prostuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) WitamPanie Piotrze jestem pełen podziwu dla Pana wiedzy i doświadczenia ;) , nie przypuszczałem, że to może się tak szybko udać. Bak został juz naprostowany :) ta metoda rzeczywiście jest wykonalna tylko troche cierpliwości trzeba mieć na początku, polecam ją wszystkim.Zdjęcia baku zamieszcze jak będe miał więcej czasu może wieczorem.Pozdrawiam i dziękuje wszystkim, teraz to już tylko można iść na ;) Edytowane 27 Grudnia 2007 przez tomasz90skomra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 YYY... zamieściłem zdjęcia:): http://www.bikepics.com/members/tomasz90skomra/94nsr75/ pozdro :crossy: jak dla mnie temat zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi