Saltus Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Przy dźwigni sprzęgła mam taki sam czujnik jak przy dźwigni hamulca ręcznego. Przewód prowadzi do lampy, dokładnie nie wiem do kąd. Do czego on służy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Przy dźwigni sprzęgła mam taki sam czujnik jak przy dźwigni hamulca ręcznego. Przewód prowadzi do lampy, dokładnie nie wiem do kąd. Do czego on służy ?Pewnie żebyś mógł odpalić na biegu ale ze sprzęgłem(jak masz włączony bieg to Ci rozrusznik niekręci). :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dokladnie jak kolega w mojej xt tez jest taki bajer i rozrusznik nie kreci dzieki temu kiedy wrzucony jest bieg no chyba ze masz wcisniete sprzeglo oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dzięki, przy zmianie kierownicy połamało mi się mocowanie dźwigi sprzęgła, kupiłem nowe ale to nie ma wejścia na owy czujnik i nie dawało mi spac po cóż owe dziwactwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Skoro w sprzęcie jest taki czujnik i działa poprawnie to znaczy że bez wciśniętej klamki sprzęgła rozrusznik nie zakręci. Takie jakieś swego rodzaju zabezpieczenie, po części kierowcy i po części rozrusznika, żeby miał lżej kręcić odcinając skrzynie biegów poprzez sprzęgiełko. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez ventura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi