Mar_Cin Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja bilety na płytękupiłem ze 3 miesiące temu w EMPIK-u w Arkadii. Już wtedy było głośno,że szybko schodzą i maruderzy się nie załapią. Pees. Kupiłem też bilet na starych poczciwych Ajronów :D (IRON MAIDEN).Koncert w Warszawie. Kto idzie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam! Szukam taniego noclegu dla dwóch osób w Chorzowie. Może jest ktoś kto mogłby mi polecić jakieś miejsce. Interesują mnie oferty poniżej 50zł. Z góry dzieki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 mam strrrraszne pytanie.... czy jedzie ktoś autem? :biggrin: albo ma pożyczyć motocykl na wyjazd? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mogę Cię najwyżej na plecy zgarnąć, ale najprawdopodobniej wracam tego samego dnia po koncercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 bilety trzeba bylo baardzo szybko kupowac.. :) u mnie leza juz od stycznia. ktos jedzie transportem "pospolite ruszenie" ? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mogę Cię najwyżej na plecy zgarnąć, ale najprawdopodobniej wracam tego samego dnia po koncercieprzypomnij sobie trasę z Woli na Stegny i zapytaj sam siebie-czy wytrzymalbyś trasę przez pół Polski? :bigrazz: ale kryzys zażegnany. transport mam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam.Ja się nie wybieram, ale... są dwa bilety na koncert w Chorzowie. Znajomy nie może jechać i ma do odstąpienia dwa bilety w cenie zakupu. Gdyby ktoś był zainteresowany, to zapraszam na PW, GG, lub telefon... dla tych co znają :icon_razz: Kto pierwszy ten lepszy... Pozdrawiam,R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 też mam bilet do sprzedania w cenie zakupu :biggrin: PM PW MAIL bądź na komórkę. Sprawa jest dość pilna, koncert już jutro, komórka w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Niestety sprawa biletów na koncert już nie aktualna... znalazły właścicieli. Pozdrawiam,R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi