GHOSTRIDER11 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Odnosnie talentu...hm nie wiem czy mamy talent ale napewno wiem ze zawiazala sie jakas grupa ludzi ktozy chca robic to jak najlepiej chodzi o jazde oczywiscie,i nie lekaja sie gleb obdartych kolan czy lokci.Filmik jest maksymalnie okrojony ze wzgledu na policje w naszym miescie wolne gumy juz coraz lepsze ale jeszcze nie doskonale nastepny sezon bedzie juz na wolno :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Ale nie rozumiem, filmik macierzysty to jazda na gumie przy dużej prędkości, filmik a żydkiem natomiast to akrobacje motocyklowe - jedno do drugiego ma się jak kogut do pisanki więc o co chodzi?, przecież tu są kompletnie różne rzeczy i doskonale nasuwa mi się tutaj jedno powiedzenie, które osobiście bardzo lubię: motocykl szybko jedzie sam, wystarczy mu tylko nie przeszkadzać, co innego przy małych prędkościach. Takie te porównania trochę... latanie na gumie to wyczyn sam w sobie nie trudny, amor skrętu, gazu i pilnowanie aby koziołka nie wyrżnąć (wiem, że to trudniejsze ale bardzo uprościłem) natomiast jazda w kółko motocklem na gumie czy inne tego typu akrobacje to całkiem inna liga - stunt, a latanie na gumie to po prostu zwykły element, który sprawia, że motocykle są takie fajne. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) tak jak napisalem wolne gumiaki sa oraz inne wybryki ale na pelnej wesji filmiku chlopaki troszke pekaja zeby na necie zawiesic bo potem mozna miec niespodziewana wizyte w domu...........znacie przypadek SUBARU z Walbrzycha ????????? Edytowane 17 Grudnia 2007 przez GHOSTRIDER11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja znam, ciężka sprawa więc lepiej chyba będzie nie pokazywać tego. Skoro jesteście już jakąś tam grupą to może warto poszukać placu zabaw?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 a moze pobaw sie pitolkiem zamiast glupio krytykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dogadajcie sie np. z jakąs firmą co ma wielki plac, nie wiem.....i cwiczcie na legalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Takie te porównania trochę... latanie na gumie to wyczyn sam w sobie nie trudny, amor skrętu, gazu i pilnowanie aby koziołka nie wyrżnąć (wiem, że to trudniejsze ale bardzo uprościłem) natomiast jazda w kółko motocklem na gumie czy inne tego typu akrobacje to całkiem inna liga - stunt, a latanie na gumie to po prostu zwykły element, który sprawia, że motocykle są takie fajne. umiesz lepiej? jesli nie to nie marudz albo co weekend latac na jakies opuszczone lotnisko? Edytowane 17 Grudnia 2007 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) a moze pobaw sie pitolkiem zamiast glupio krytykowacAle o co ci chodzi?, co głupio krytykuje? sugeruje aby poszukać "placu zabaw" co oznacza nic innego jak duży plac aby tam ćwiczyć. Po co od razu tak na mnie naskakiwać?, czym sobie zasłużyłem w moich postach? Edytowane 17 Grudnia 2007 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 no skoro miales dobre zamiary to RESPECT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 miło i przyjemnie. Ćwiczcie chłopaki :biggrin: . ale jak dla mnie - Bomba :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi