MYCIOR Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja juz info zapodałem tu i uf dzie - tak ze mam nadziej ze ktoś sie jeszcze dopisze. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jak się bardziej nie rozchoruję to zgłaszam swoją obecność :lapad: Do czwartku jestem w Rzeszowie.Jeśli miałoby mnie nie być to dam wcześniej znać. do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-r6 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 To i ja sie dopisze, ale to tak na 50% ;) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jesli tylko dam rade wyjsc wczesniej z roboty to wpadam na browarka :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Widze że za dużo nas się nie uzbiera więc nie ma sensu rezerwować jakiś lokal. Proponuje spotac się o 19 pod studnią i wtedy się wymyśli na szybkiego gdzie pójść :bigrazz: W tej godzinie i na tygodniu raczej nie powinno być problemu z lokalizownaniem miejsca dla 6-7 osób. Jak coś to podaje numer tela do mnie: 792 393 181. Pozdro i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dzięki za info , ja niestety nie dam rady :P , ale życzę miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 temat chyba umarł - ja zaraz mykam na ryneczek ---- KWADRAT pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszko Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Za póżno odczytałem wiadomośc .ale dzięki za info :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 własnie wrociłem %%% duzo nas tam nie było ale było dobrze. do nastepnego. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Szkoda że nas tak mało bylo ale było git :buttrock: Wesołych Świąt Wszystkim :banghead: I do następnego :icon_twisted: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 na wigilii sporo nas nie bylo co prawda ale juz niebawem swieta wielkanocne to i jakkiem tez sie trzeba bedzie podzielic :lalag:tym razem damy ogloszenie o spotkaniu duzo wczesniej to sie zbirze napewno wiecej ludzi i bedziemy juz na moto :notworthy: :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Przynajmniej nie byliście tylko swą trójcą :icon_rolleyes: Na razie dołączył jeden osobnik.... z czasem się zbierze więcej :icon_rolleyes: Ja w czwartek dojechałem do domu i nawijam kilometry ( ziiiimno ) :buttrock: Wesołych świat wszystkim i do zobaczenia :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi