EGON Opublikowano 18 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2003 Egon nic Ci nie pomoże nawet garnitur. I tak będziesz musiał twarzowe zapłacić na wjeździe 8O :smile2: :D spoko, spoko :twisted: wpłaci sie :lol: a z Twoją "twarzą" za ten text to postąpie brutalnie chyba :twisted: wiesz o co chodzi prawda?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2003 Z twarzą to nic ale żebym po twojej akcj mial jeszcze zeby i sie nie zadławił 8O :arrow: :eek2: Ale nie zaśmiecajmy już tematu... dogadamy sprawę na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 18 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2003 Z twarzą to nic ale żebym po twojej akcj mial jeszcze zeby i sie nie zadławił 8O :arrow: :eek2: Ale nie zaśmiecajmy już tematu... dogadamy sprawę na miejscu... racja, nie będziemy siać sałaty, bo temat jak najbardziej słuszny jest :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 18 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2003 Egon nic Ci nie pomoże nawet garnitur. I tak będziesz musiał twarzowe zapłacić na wjeździe 8O :smile2: :Dtak jak zapłacił na bazarze w łodzi ,pi*da na czole :D :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 18 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2003 Czesc po raz pierwszy sie melduję i już z flaszeczką!!!!EGON słyszalem ze jedziesz z gAndzią może zabierzesz mnie po drodze do PGRka?Może w koncu mi rece i kulasy odpoczną od tych jazd!Jak mnie zabierzesz to byloby cool i zawsze taniej nie? Pozdrowionka ode mnie o od Busi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 jak mi sie cos po*** to i ja was nawiedze, wlasnym srodkiem transportu <hahaha> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 Czesc po raz pierwszy sie melduję i już z flaszeczką!!!!EGON słyszalem ze jedziesz z gAndzią może zabierzesz mnie po drodze do PGRka?Może w koncu mi rece i kulasy odpoczną od tych jazd!Jak mnie zabierzesz to byloby cool i zawsze taniej nie? Pozdrowionka ode mnie o od Busi!spoko Marku tylko nie bier tego ochydego dresa ,bo wszyscy beda mieli ubaw i podpadniesz na kolejnym forum :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Znajdą sie odważni na popróbowanie świętokrzyskiego samogonu pędzonego w komórce pod schodami???? 70 voltów-wchodzi jak złoto. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja jestem pierwszy na liscie chetnych!! otworzymy impre strzałem z samogona :!: :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Znajdą sie odważni na popróbowanie świętokrzyskiego samogonu pędzonego w komórce pod schodami???? 70 voltów-wchodzi jak złoto. :twisted:chyba w życiu niewidziałeś tak szybko oprużnianej butelki :twisted: ja tam niewybrzydzam i pije wszystko co piere :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Nie ważne co, ważne żeby sponiewierało :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Nie ważne co' date=' ważne żeby sponiewierało :D :D[/quote'] oooooohhhhh yeaahh :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 No,to myślę ze sie uda przez święta jakieś 0,5 czy literka uchować(choć jak rodzinka sie zwali do chałupy to ciężko będzie-jak walka o ogień :lol: ).PGR-na twojej głowie jakieś ogóreczki tudzież grzybka przymarynowanego uszykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Przymarynować Ci grzybka :?: :mrgreen: No to stary dopiero jak przyjedziesz, bo wirtualnie jeszcze nie potrafię 8) :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 OBLECH :arrow: :arrow: BLEEEEEEEEEEEEEEEE(a tu by sie przydała ikonka puszczania pawia.... :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi