Vampimar Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 jesli juz to i ja na znaczek chetny barrrrdzo:)pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Chętnie się pisze na znaczek ale tym razem 2 szt Pozdrawiam Ps dziśiaj troche pośmigałem było cudnie ale mało :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider70 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie. Wracam do życia ;) i na forum .Chcę odświeżyć temat naszywek jeśli są chętni proszę dopisywać sie do tego postu , kto i ile sztuk , zbiorę zamówienia i w zależności od ilości potargujemy cenę ok 12 do 18 zeta. Do wiosny jeszcze troszkę czasu zostało więc zdążymy , a im więcej tym będzie taniej. no to bywajta z Nowym Rokiem i do zobaczyska gdzieś na trasie ;) :flesje: WaldiCholera znowu zaspałem!!! Chciałbym dwie sztuki jeśli można.Pozdrowionka dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Czyta, czyta, czyta... Co prawda nie powiedziałeś jeszcze, że się zgadzasz :buttrock: ale jakby co to ja jak zwykle 2 szt. Już robię zakupy ;) żeby okazać swoją wdzięczność. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Czołem :) Ja też chetnie pisze się na 2 znaczki i 2 naszywki.Z dumą je naszyję na lewej piersi.Pozdrawim Wszystkich.PS U mne w Jaworze (Dolnym Śląsku) od kilku dni +10 i zaczynaja wychodzić malenkie listeczki.Zimy już nie będzie mam nadzieje.Zreszta po co ona motocykliście?????? ;) :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam Na dzień dzisiejszy naszywek już nie ma. Właśnie dlatego proszę o info kto i ile jeszcze chce naszywek. Jak uzbieram jakąś konkretną ilość to zamówię. Jak już wspominałem cena zależy od ilości. Tak więc pisać kto ile chce. Zamówienia zbieram do końca stycznia i później powiem na kiedy i za ile. Na dzień dzisiejszy: Kosin szt. 2Czaki38 szt.2 Co się tyczy przeróbki na pasek to ostro się za to teraz zabrałem. Jak będą wyniki zapodam fotki.pozdrawiam Waldi dopisuje: -Al- szt.2 swider70 szt.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 dopisuje: -Al- szt.2 swider70 szt.2vampimar - 1 szt ;)dziekuje:)))pozdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 zgubilo mi sie znaczek VROC 2007 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 a dla zbłakanej owieczki znalazłaby się choć 1 (jedna) sztuka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 macie jakiś pomysł jak te znaczki hurtem ściągnąć bo coś Wojtaq zaginął :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Zaginal ale tylko na chwile - jest w ferworze walki przed motopoknikiem. Wiecie - kamery, wywiady, gazety telewizja itp itd. Ale po tym weeknedize wroci do zywych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Zaginal ale tylko na chwile - jest w ferworze walki przed motopoknikiem. Wiecie - kamery, wywiady, gazety telewizja itp itd. Ale po tym weeknedize wroci do zywych. Dobrze, że nas uspokoiłeś bo już zaczynałem się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 dopisuje: -Al- szt.2 swider70 szt.2Witaj WWaldi zostały Ci jakieś naszywki VROC , jakby byly to jestem na 2 chętny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam - WWaldi jeśli jest taka szansa to też poproszę 2 sztuki- wojtaq poproszę jeśli można znaczekoraz namiary do rozliczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam, zaspałem, ale ja nowy... darujcie. Poproszę dwie sztuki jak jeszcze maszi wwaldiMoże jescze jakiś znaczek skapnie od wojtaqa? pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi