Techniacz Opublikowano 5 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 Ta spoko jak bede mial czas to zrobie fotki, komorka to sagem my x-6 za kabelek dalem 50zl Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 Tylko nie wstawiaj do albumu 15-tu zdjęć kasku czy 20-tu bardzo podobnych swojego moto jak do tej pory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 W albumie sa 22 niepotrzebne zdjecia pana techniacza moze ktos by mogl je usunac??Byla umowa ze kazdy do albumu wklada jedna fotke swojej maszyny ,a z ktorej strony to sam ma sie zdecydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 5 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 W albumie sa 22 niepotrzebne zdjecia pana techniacza moze ktos by mogl je usunac??Byla umowa ze kazdy do albumu wklada jedna fotke swojej maszyny ,a z ktorej strony to sam ma sie zdecydowac. :oops: :oops: przepraszam nie widzialem tego :oops: :oops: niestety nie mozna samemu usuwac swoich zdjec, bo naprawde przegielem troche =] Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 7 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 Fajny sprzecik i zaje*** stan :D :D Gratulacje za utrzymanie moto w takim stanie. A do ciebie seba mam pytanie jak zauważyłeś, że silnik jest przesunety na tych zdjeciach praktycznie nic nie widac no wiec wytlumacz mi to (bo ja chyba jestem slepy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 7 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 Spojrz na odleglosci miedzy glowica z lewej strony jest wieksza odleglosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 7 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 Sorki u mnie ta fotka była z lewej strony ok 1,5 cm wezsza i nie było zadnych oznak ze fotka sie zle otworzyłaTeraz ja tez widze seba sorki za niedowierzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi