kuba_195 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) zwróciłem sie o zwrot prowizji , nie chciałem jej zapłacić, bo po co, skoro nie sprzedałem motoru. Tyle błędów ile zrobiłem po drodze nikt chyba nie zrobił. napisałem do kupującego, jeśli nie uda sie tego wyjaśnić sprzedam mu ten skuter za tą cene. Nie wiedziałem że allegro coś bedzie chciało od kupującego.Nie chciałem nikogo oszukać i nie oszukam. pozdrawiam i wesołych świąt życzę. szkoda słów na to co ja narobiłem.ukasz zachowaj dla siebie teksty typu gnojek i cfaniaczek, bo nie powinieneś tak mnie nazywać, poniosę konsekwencje tego co zrobiłem a Ty możesz komentować moje zachowanie ale nie mnie. Edytowane 22 Grudnia 2007 przez kuba_195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Jesteś bezczelny Kuba i tyle. Brak Ci charakteru najwyraźniej.... Powinienieś być szczęśliwy, że gość którego perfidnie oszukałeś odpuścił. To co zrobiłeś później jest poniżej wszelkiej krytyki... Porażka na maksa.Zastanów się nad sobą. Ps. Mam nadzieję, że zdrowo bekniesz za te krętactwa. Nie powinienem tego pisać przed świętami ale nie mogłem się oprzeć, patrząc na takie zachowanie... Edytowane 22 Grudnia 2007 przez Gab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 zwróciłem sie o zwrot prowizji , nie chciałem jej zapłacić, bo po co, skoro nie sprzedałem motoru. Tyle błędów ile zrobiłem po drodze nikt chyba nie zrobił. Nie wiedziałem że allegro coś bedzie chciało od kupującego. Dzialasz od dawna na Allegro, troche sprzedales, zasady znasz i nie sciemniaj na Forum bo tu nie przedszkole. Moto nie sprzedales z wlasnej inicjatywy to sie nie dziw ze ci prowizje dolicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Komentarz został wystawiony przez rudzika "Za dwustronnym porozumieniem ustalilismy jednak odstąpienie od transakcji. Ja tak bardzo nie potrzebuję, kolega też prosił o nie kupowanie ze względów osobistych. Tak więc osiagneliśmy porozumienie i kompromis. zawsze się można dogadać " Wiec teraz nie ma o co walczyc ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 juz sprawa zamknięta. Wszystkie "baty" przyjąłem na siebie, wyjaśniłem wszystko w allegro, zrobiłem wszystko (tak mi sie wydaje) żeby sprawa się zakończyła bez konsekwencji, dla mnie i dla kolegi. Teraz będe bardziej uważał na to co robię, i wielki szacunek dla "rudzik6" za wszystko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 juz sprawa zamknięta. Wszystkie "baty" przyjąłem na siebie, wyjaśniłem wszystko w allegro, zrobiłem wszystko (tak mi sie wydaje) żeby sprawa się zakończyła bez konsekwencji, dla mnie i dla kolegi. Teraz będe bardziej uważał na to co robię, i wielki szacunek dla "rudzik6" za wszystko. pozdrawiambez konsekwencji dla kolegi powiadasz? a jakie to niby on konsekwencje miałby ponieść?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byron Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Przeprosił 2 razy, juz nie ma się co pastwić. :icon_razz: Ale zaufania sie tak nie pozyska a stracic bardzo łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 bez konsekwencji dla kolegi powiadasz? a jakie to niby on konsekwencje miałby ponieść?! Eeee, to zwykle naduzycie semantyczne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi