bboolleekk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Chciałem sie zapytać jaki najlepiej wlać olej do przedniego zawieszenia hondy hornet i ile muszę w ogóle go kupić? Chciałem aby przednie zawieszenie było trochę twardsze niż standardowe. Jednak nie stać mnie na kupno sprężyn progresywnych. Czy sam olej załatwi sprawę jeśli tak to jaki? I nie wpłynie na moje bezpieczeństwo podczas jazdy. A może istnieją jeszcze inne sposoby utwardzenia przedniego zawieszenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 A który model Horneta? rok modelowy? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboolleekk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 A który model Horneta? rok modelowy? Honda Hornet 600 z 2001 roku model N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 20W lewa 467ccprawa 487ccale nie licz że będzie twardsze, na tym oleju będzie wolniej amortyzował.Aby utwardzić musisz kupić sprężyny akcesoryjne.pozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboolleekk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Dziękuje za odpowiedz. Słyszałem jeszcze o czymś w rodzaju dystansów które sie zakłada na sprężyny i one ponoć poprawiają komfort jazdy a zawieszenie jest sztywniejsze. Czy to prawka czy tylko jakiś mit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Dystansy nie zmieniają charakterystyki sprężyny tylko ją skracają ale na pewno nie utwardzają.Twarde sprężyny kosztują 93 eurynki. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi