jedrek342 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 jedrek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 kupuj Jedrula kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 a pewnie warriorem jeszcze nie jechalem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jędrus powiem Ci że całkiem fajna bestyja, kupuj kupuj bo zaraz sezon sie zaczyna :icon_rolleyes: ps. a z żonka Ksywka to ty gadałeś :) pozdrowionka dla WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Lepiej kup RoadStara na silniku wariora, osiągi będą te same. RoadStar lepiej wygląda i jest lepszy wtrasy. Warrior to uliczny motocykl, bardziej do lansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 nie zabijajmy marzen kup co chcesz a lans uliczny .....jakby ci powiedziec nie jest zle zreszta odchodzi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 nie zabijajmy marzen kup co chcesz a lans uliczny .....jakby ci powiedziec nie jest zle zreszta odchodzi sie pewnie że lans jest fajny, gdymy moja kochana się zgodziła to kupiłbym sobie 2 moto, jeden na wyprawy a drugi do lansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 dzieki Cyklotron zastanowię sie dałeś :biggrin: do zastanowienia :icon_mrgreen: jestem teraz :clap: fajnie ze jesteście z nami kto dzis smigał ja 100h pykłem kran z nosa palce nie czułem ale było warto teraz kominek i przypalanka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 dzieki Cyklotron zastanowię sie dałeś :clap: do zastanowienia :) jestem teraz :) fajnie ze jesteście z nami kto dzis smigał ja 100h pykłem kran z nosa palce nie czułem ale było warto teraz kominek i przypalanka :) ja wczoraj brykalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 ja dzis w kolo ulicy tak bez kaskuzeby cylinrdy przesmarowac :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jędruś A co z Virażką, w odstawkę czy sprzedajesz? Już niedługo tylko ja zostane ostanim viragowcem na tym forum biorac pod uwagę tempo "wyścigu zbrojeń". Póki co trzeba sprzęt zabezpieczyć na zimę. VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Piotr Ty musisz zostac przy viragobo nick nie bedzie pasowal :lalag: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jędrek ja latałem Virażką 1100 po zrobionych w tym roku paru tysiącu km moja Pani stwierdziła że zamieniamy na większy i padło na Road Stara 1.6 i to jest to. Zakochaliśmy się w tej maszynie mogą o nim pisać co chcą ale jazda na nim to sama przyjemność i basta. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jeśli mocno się chwycisz manetek to spoko :lalag: kupuj :buttrock: Nie zdmuchnie Cię :) To moto ma moc, kumpel który śmiga na 535 też chce takiego nabyć, ale fakt on raczej solo jeździ niż z żoną. Ten sprzęt jest raczej właśnie do takiego śmigania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Warrior nie specjalnie nadaje się do turystyki czy nawet wypadów na zlot we dwoje. Nie ma jak się na niego spakować a siedzonko dla pasażera samym wyglądem powoduje ból dolnej częsci pleców :smile: Poza tym jest fajny. P.S. Nie ma czegoś takiego jak Wild/Road star z silnikiem Warriora. 1.7 z R. i 1.7 W. to nieco inne silniki i osoągi nie są takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi