aszuki Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Witam wszystkich motocyklisotów, moje pytanie dotyczy funkcji licznika w motocyklu KTM EXC w tych nowszych tj powyzej chyba 2003r sa takie liczniki nie typu rowerowego, tylko taki wiekszy, podłużny, świeci na pomarańczowo, wszystkie funkcje są opisane w książce, ale jest też wymieniona prędkość max, ponadto jak sie włącza ten licznik to jest taki reset ze wszsytkie funkcje sie uaktywniają zapalając sie tak jak reset (88888) no i są tam odo tr1 tr2 itd i jest też MAX i WS-domyslam sie ze to jest srednica koła-standardowo jest '21-akurat jak sie ustawia wiem, i nie wiem jak je uaktywnic, czy mógłby ktoś pomóc w tej kwestii?Głównie chodzi mi o tą maksymalną predkosc.Przyciski w nim to O, +, -P.S w książce nie doczytałem jak to zrobic - przynajmniej w mojej nie ma o tym. z góry dziekuje za pomocpozdrawiam. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czoki Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 mam nadzieję, że pomoże :biggrin:MANUAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aszuki Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 nie ma tego w manualu.pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czoki Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 nie ma tego w manualu.pozdrawiam. to czegoś ci brakuje :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts