Limo Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Nie orientujecie sie czy OC mozna wykupic na jakis krotszy okres niz rok, powiedzmy tydzien albo miesiac? Chodzi o to ze jak bede w Polsce w marcu to chcialbym sobie pojezdzic na moto, ale niekoniecznie chcialbym wykupywac ubezpieczenie na caly rok, zwlaszcza ze w maju spowodowalem wypadek i pewnie wyniosloby mnie ze dwie paczki. Obecne ubezpieczenie konczy mi sie w lutym (Warta). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 kazdy pojazd zarejstrowany w Polsce musi posiadac OC jest to ubezpieczenie obowiazkowe ;) nie istotne czy jezdzisz czy stoisz czy przerobiles np puszke ( moto ) na gołebnik :P wiec nawet jesli oplacisz na 1/2 roku miesiac dzien czy godzine to jesli sprzet jest zarejstrowany w polsce i tak cie dopadna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 ...chcesz czy nie chcesz OC musisz opłacić ...albo sprzedać/wyrejestrować motóra ;) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 No sprzedac bede chcial, tylko nie wiem czy mi sie uda. Dzieki za pomoc Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 napewno można na 1/2 roku wykupić , to jestem pewien, wiem też jak kupiłem samochód z francji i stał w warszwce i musiłame 200km przejechać zrobiłem przegląd na stacji diagnostycznej pojechałem do pzu i na dowolny okres można wykupić ubezpieczenie, tydzień miesiąc..... ale na numer nadwozia wtedy, bo dlachy każda inna:). nie wiem czy jak masz już polskie blaszki możesz takie cyrki robić:icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi