Hun996 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Hun996 czyli mam rozumieć że koszty uzyskania przychodu także najnormalniej można zsumować i wpisać do PIT-37 w moim przypadku?Wręcz trzeba. Wpiszesz to w 2 oddzielnych rubrykach.Oprócz internetu możesz skorzystać z ulgi na dziecko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ale to wszystko skomplikowane... :icon_twisted: Jak nic bede musial zatrudnic ksiegowa, jezeli zdecyduje sie prowadzic wlasna dzialalnosc w Polsce. :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ale to wszystko skomplikowane... :flesje: Jak nic bede musial zatrudnic ksiegowa, jezeli zdecyduje sie prowadzic wlasna dzialalnosc w Polsce. :) To jest ironia co do mojej niekompetencji w dziedzinie rozliczania się? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 To jest ironia co do mojej niekompetencji w dziedzinie rozliczania się? ;)Raczej co do mojej własnej... :crossy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi