Lucass Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Monraker wydaje mi sie ze jest ok, w sumie iskra sie nie zmieniła od czasu przezwojenia. Kierunek został zachowany, wymuszała to z reszta budowa korpusu impulsatora. Użyłem żywicy z utwardzaczem. Jeszcze jedno mam takie pytanie. Czy sucha swieca może być spowodowana przez za wysoki poziom? Chodzi mi o to że dysza ma różne przewężenia, i jeżeli ponad nimi jest paliwo to zapewne nie "rozpyla sie" tak jak powinno być, albo w ogóle sie nie rozpyla? Czy może te cechy gaźnika świadczą o tym jaki ma miec poziom (cechy na miedzianej rurce zasilania dyszy od ssania): http://bikepics.com/pictures/1128301/Sorka ze was tak maltretuje, ale nie wiem z kąd inąd sie dowiedzieć takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Monraker wydaje mi sie ze jest ok, w sumie iskra sie nie zmieniła od czasu przezwojenia. Kierunek został zachowany, wymuszała to z reszta budowa korpusu impulsatora. Użyłem żywicy z utwardzaczem. Jeszcze jedno mam takie pytanie. Czy sucha swieca może być spowodowana przez za wysoki poziom? Chodzi mi o to że dysza ma różne przewężenia, i jeżeli ponad nimi jest paliwo to zapewne nie "rozpyla sie" tak jak powinno być, albo w ogóle sie nie rozpyla? Czy może te cechy gaźnika świadczą o tym jaki ma miec poziom (cechy na miedzianej rurce zasilania dyszy od ssania): http://bikepics.com/pictures/1128301/Sorka ze was tak maltretuje, ale nie wiem z kąd inąd sie dowiedzieć takich rzeczy. Stary, ja mam taką propozycję - pożycz od kogoś gaźnik, a wyeliminujesz sobie jeden problem. Tak to ten wątek można ciągnąć jeszcze przez 10 stron. Poważnie, z dobrego serca Ci radze Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi