Wojt@s Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Pomysl nad mercedesem w123 280 z silnikiem m110 w cupecie:D 180km, podwojne gazniki Zenitha, napęd tylny:) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4488561Mało jest tego, ale ten troszke kundlony przód ma, przekładka z amerykańca pewnie:) Edytowane 3 Marca 2008 przez Wojt@s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdi Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dziwane, że nikt nie wspomniał o Audi 2,3 Coupe(często quattro), a jest też z mocniejszym silnikiem chyba S 3. Tak, zgadzam się Audi coupe 2.3 to świetne autko, ale jak bym miał jeszcze raz kupować to wybrał bym z śilnikiem 2.8 quattro, (nie ma dużej różnicy w spalaniu), bo 2.3 to i tak juz jest ciężko wykarmić, jeszcze jak się mu przyciśnie w podłogę, to wir w baku, ale to jest oczywiste. Mój ojciec miał Nissana 100NX 1,6 i mówi że jak się już wyprowadzę, to sobie takiego kupi tylko 2,0 i będzie z matką szalał.... :lalag: Ogólnie był bardzo,bardzo,ale to bardzo zadowolony. pzdr, bebu Obecnie mam taką nyske, i również jestem z niej póki co zadowolony, mało awaryjny samochód, gdyby nie planowany zakup moto, to również zakupiłbym nismo z silnikiem 2.0 Polecam obydwa samochody, ale to już twój wybór. Pozdrawiam ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam. Właśnie szukam samochodu i zaczynam "chorować" na merca w 124 coupe lub volvo 480. A chciałem kupić coś 4/5 d heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam. Właśnie szukam samochodu i zaczynam "chorować" na merca w 124 coupe lub volvo 480. A chciałem kupić coś 4/5 d heheh Ha! W124 320CE - zajebiste coupe... wiem bo mam :smile: i nawet czasem mnie można zobaczyć na ulicach Warszawy, a poznać po śląskich blachach :biggrin: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a ja polecę Preludke, miałem taką , rozbierałem ją co do śrubki i składałem i co od razu rzuciło mi się w oczy , to to , że auto budowane i projektowane było bez kompromisów , bez księgowego sterczącego nad plecami projektantów :) Naprawde przemyślane i solidne!!! Mówię to o 88-91r , może trochę kanciaste i już nie modne, ale może sie podobać i jeszcze wielu się za tobą obejży :icon_eek: Puzniejsze modele też nie straciły na jakości. Silniki to tylko te najmocniejsze, bo ja miałem 2,0 12v i no... chciało by się czegos wiecej, nie wystarczał... :icon_razz: P.S. Broń nas Boże przed Alfą... Piękne , wysmakowane, wygodne i niekiedy bardzo mocne, ale... technologia i materiały włochów, ehh... wariatory faz rozrządu, panewki , wałki rozrządu, elektryka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi