pozdro600 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 chlopaki, to zamowcie tez dla mnie sztuke, bo ja kasy nie mam :icon_mrgreen: DRYFT PRODŻEKT :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 jak zapodasz z nr 99 to tez kilka kupie (najlepiej caly z nr 99) :biggrin: - biore wtedy 10 sztuk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 56 i 82 już wklepane, 21 muszę poszukać odpowiedniej foty, 78 fota zmieniona, 13 zobaczę co da się zrobić :biggrin: dziś chyba nie zdążę, jutro wrzucę nowy projekt. btw gwarancją otrzymania kalendarza jest przedpłata na konto (tak jak wspominałam wypuszczamy tylko kilka sztuk więc kto pierwszy... ;) ) oczywiscie zrobie przedplate bez problemu Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 chlopaki, to zamowcie tez dla mnie sztuke, bo ja kasy nie mam :icon_mrgreen: DRYFT PRODŻEKT :) Może i bym Ci zafundował, ale złamanego grosza Ci nie kopsne, bo mnie nie uwzględniłeś w numerycznej wyliczance. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 56 i 82 już wklepane, 21 muszę poszukać odpowiedniej foty, 78 fota zmieniona, 13 zobaczę co da się zrobić wrzuc 34 :icon_rolleyes: tez kupie, z 5 sztuk :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) nie wiem Bodzyn gdzieś ty jeździł, ale na pewno nie w poznaniu ;)nie mam żadnego zdjęcia numeru 99 :clap: (podobnie z 34)no chyba, że mówiny o grupie innnej niż puchar gixera :) pozdro, daj zaistnieć innym - ciebie lansowaliśmy w zeszłym roku :P poooooza tym... widzę, że jesteś niewypłacalny :bigrazz: 21, 82 i 56 są już w kalendarzu - wieczorem wrzucę linka do aktualnego projektu :)więcej nic nie zmieniam, jutro kalendarze idą do druku, kto chętny proszę o kontakt na GG lub PW, podam dane do przelewu. pozdr. EDIT odgrzebałam foty z I rundy, jest i 99 i 34 ;) jak coś się nada to wrzucę ;) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Yoshi Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 nie wiem Bodzyn gdzieś ty jeździł, ale na pewno nie w poznaniu :buttrock: nie mam żadnego zdjęcia numeru 99 :icon_twisted: (podobnie z 34) Aaaaahahahahahaha :icon_mrgreen: poooooza tym... widzę, że jesteś niewypłacalny :buttrock: hahaahha coś czuję że ten dryft prodżekt ci bokiem wyjdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 no raczej napewno bokiem pojdzie :icon_twisted: jutro jade :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://www.fotobike.pl/kalendarz.html Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 He he he - Kubuś Miss Maja :biggrin: , Janekk Miss Lipca :biggrin: , Bodzyń Miss Sierpnia :biggrin: i Tadziu Miss Listopada :biggrin: . Same miss'ki i tylko jeden Mister Czerwca :banghead: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 nie mam żadnego zdjęcia numeru 99 :wink: (podobnie z 34) ten kalendarz to juz zamkniety? ja chce tam byc mam zdjecie k*rwa mac :banghead: http://w2.bikepics.com/pics/2007/06/13/bik...930066-full.jpg to jak? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ten kalendarz to juz zamkniety? ja chce tam byc mam zdjecie k*rwa mac :) http://w2.bikepics.com/pics/2007/06/13/bik...930066-full.jpg zdjęcie na wypasie tylko... małe ;) min. 2600x1700px była jakaś runda, w której nie brałeś udziału? na grandysach sierpniowych byłeś? Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) to zdjecie mam w formacie 4430 x 2931, 450 dpi, pasuje ?? na grandysach bylem, ale na innym moto - cywilnym, tez 34 :clap: pozdro600 Edytowane 4 Grudnia 2007 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 z grandysów mam kilka fotek :banghead:ale jakby co to twoja też się nada :) Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 noooom, pieknie, juz widze jak wszyscy czekaja tylko do Maja 2008 zeby popatrzec sie na moje zdjecie. PS.Bodzyn tylko nie brandzluj sie w Maju za bardzo bo bedzie mi az glupio hahahahahaha QBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi