buba6 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Temat i może dziwny, nie przecze, ale... jade w sobote do tomaszowa lubelskiego zawiezc motocykl, bede mial przyczepke ze soba i jak juz jestem w tamtych rejonach z przyczepka moze bym kupil wreszcie jakiegos ruska i stargal go do siebie. znacie kogos w okolicy kto mial by na sprzedaz jakies k750 z wozkiem, najlepiej z mozliwoscia rejstracji. Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Tak a propo kaski, to ruscy na wrocławiu mieli fajna z wozem za 2500:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 buba- z tomaszowa do rzeszowa (132km), bobrowki(71km), lezajska (92km)to prawie jak rzut kamieniem- http://www.mapgo.pl/portal/mapgo.html w tych miastach/wsi handluja rosja. do dwoch z nich podam ci numer. 888 794 853 Mirek (bobrówka) 600 142 718 Leszek (leżajsk) dzwon i pytaj. lechu ma emki, (czasem mu sie kaska trafi) a mirek zazwyczaj sciaga wszystko- z wiekszoscia na dolniaki. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żaba Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 WitamW Tomaszowie nie znam nikogo kto by sprowadzał Kaśki.Wiem że w Zamościu (35 km za Tomaszowem) gość handluje Kaśkami.Na PW wysyłam Ci swój numer tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi