bartusdr Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam zastanawiam się nad kupnem , a nawet już licytuje na ebayu. Tylko mam jeszcze pytanie do użytkowników, tych którzy mają takie coś zamontowane u sienie ( nie fabrycznie) czy zdaje to egzamin?? czy nie robi błędów w wyświetlaniu, i kto im to zakładał. Chodzi mi tu o wersję bez magnesów tylko tą bezpośrednio wpinaną w wiązkę. Jeżeli był już taki temat wybaczcie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Większość akcesoryjnych wyświetlaczy działa na zasadzie porówniania sygnału prędkościomierza z sygnałem obrotomierza. Po odpowiednim skalibrowaniu działa to dosyć dobrze poza pewymi sytuacjami typu pacnięcie ze sprzęgła.Wtedy lubi świrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Po co wyświetlacz? Bo poza torem, to nie ma zastosowania. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Czasem jak wachlujesz to mozna sie pogubic przydatne do rwania na gume :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 napewno jest aluminiowa, ja bym pospawał, tylko dobry fachowiec powinien to zrobić, a bedzie wyglądała jak nowa, chyba że masz możliwosc używkę to nie zastanawiaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 napewno jest aluminiowa, ja bym pospawał, tylko dobry fachowiec powinien to zrobić, a bedzie wyglądała jak nowa, chyba że masz możliwosc używkę to nie zastanawiaj sie.Chyba ci się tematy pomyliły :icon_razz: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi