dziur Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 mario K7 - polecam ci Dunlopa sportmaxa gp albo Pirelli Dragon supercorsa. Dla mnie najlepszy jest rozmiar 190/55 R17, bo sa tez 190/60 R17 ale przynajmniej w kawie na tej drugiej gumie powyzej 240km/h przód motocykla wpada w takie wibracje ze nie wiadomo o co chodzi. Amor jest skrecony na maxa i tak napierdala tak ze chce cie z motoru wysadzic. Na 190/55 wszystko natomiast jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 A tak na marginesie to po Hornecie ci K7 łeb urwie :) ;) Tak na marginesie narazie hornet mi łeb urywa :clap: nie mam jeszcze na tyle doswiadczenia zeby mi w nim brakowalo. To tylko takie bardzo odlegle marzenia... trzeba myslec przeciez do przodu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 K8 jak wskazuje sama nazwa będzie w sprzedaży w roku 2008, czyli całkiem niedługo. od listopada juz jest dostepny :clap: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario-k7 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 mario-K7 to za jakies 3 latka pewnie wyjdzie K8 to ja przejme twoja K7 ;) jesli moge spytac to kupowales w salonie w polsce czy sprowadzales? Jasne że w salonie u Jaskłowskiego.Jak na razie moto ani razu nie stało na gumie ( bo nie umiem a po drugie mam cykora ale może w najbliższym sezonie to sie zmienie oby matka gleba była łaskawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi