GT 80 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Szacun do gości co przerabiają simsonki na 130cm3 :icon_rolleyes: Koszt nowego takiego silnika to w niemczech 400 Euro :icon_question: Myślę, że kompletny tuning simsona na 130cm3 wyniesie trochę więcej niż 400 Euro :icon_mrgreen: http://rzt.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Myślę, że kompletny tuning simsona na 130cm3 wyniesie trochę więcej niż 400 Euro :D http://rzt.de/ Równie dobrze można kupić silnik od NSR czy innej seryjnej 125ccm i jakoś wpakować w rame od simka;)(coś w rodzaju motorynki z silnikiem od wsk;p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 :icon_mrgreen: fajnie tak popatrzeć jak świrują na takich motorkach :lalag:. Ostatnio kumpel w szkole się mnie pyta czy mam motor (heh) to ja do niego tak MZ 150, a on hahaha co to jest ? i ja do niego a ty masz ? a on do mnie jeszcze nie ale na wiosne kupie sobie skuter, to wtedy ja HAHAHAHAHA i się mnie pyta ile ta mz pojedzie ja do niego że ok 110 km/h a on WOW tak mało? a ja do niego tylko że moje mz ma 14 KM a on do mnie a co to jest :| Powiedzcie czy wasi koledzy którzy nie wiedzą co to jest silnik też jak sobie kupują skuterki, to tylko po to żeby pokonywać na nich rekordy świata ? takich ludzi nie lubie, nie zna się a się śmieje... Zawsze jak na takiego kutasa trafie to do niego mówie że moge jeszcze do mz założyć zawór membranowy tarcze na tylne koło zmienić regel i takie tam, a on nie wie o czym ja mówię :icon_evil: tak mi się w tedy chce śmiać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) :icon_evil: fajnie tak popatrzeć jak świrują na takich motorkach :eek:. Ostatnio kumpel w szkole się mnie pyta czy mam motor (heh) to ja do niego tak MZ 150, a on hahaha co to jest ? i ja do niego a ty masz ? a on do mnie jeszcze nie ale na wiosne kupie sobie skuter, to wtedy ja HAHAHAHAHA i się mnie pyta ile ta mz pojedzie ja do niego że ok 110 km/h a on WOW tak mało? a ja do niego tylko że moje mz ma 14 KM a on do mnie a co to jest :| Powiedzcie czy wasi koledzy którzy nie wiedzą co to jest silnik też jak sobie kupują skuterki, to tylko po to żeby pokonywać na nich rekordy świata ? takich ludzi nie lubie, nie zna się a się śmieje... Zawsze jak na takiego kutasa trafie to do niego mówie że moge jeszcze do mz założyć zawór membranowy tarcze na tylne koło zmienić regel i takie tam, a on nie wie o czym ja mówię :flesje: tak mi się w tedy chce śmiać :lalag:robimy tak samo jak tywszyscy... :icon_mrgreen: Edytowane 27 Listopada 2007 przez wrobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) robimy tak samo jak tywszyscy... banghead.gif hehe. dobrze że się nie wyróżniam Edytowane 28 Listopada 2007 przez ozi159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 "a motoryna leeeepsza... " aa.. ozi159.. taka myśl mnie naszła.. uważaj na siebie na drogach.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 W tuningu simsona (typu rzt :D ) podoba mi się, że można zachować seryjny wygląd motorowerka i dzięki temu nieźle zaskoczyć innych kierowców :P Dla mnie to jest cała frajda. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 aa.. ozi159.. taka myśl mnie naszła.. uważaj na siebie na drogach.. buttrock.gif heh :buttrock: ale myśl. zawsze uważam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 u mnie na roku sie przysiadlem do 2 gosci jak sobie rozmawiali ze tylko hayabusa jest fajna ze scigaczy... a ja pytam dlaczego a oni mowia bo fajnie ciagnie itd... a co wiecie o tym motocyklu?- yyyyyy noooo szyki jest... ja nic nie mowilem tylko przytakiwalem z lekkim usmiechem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jaki wkręt !!! Gość sie naćpał i zrobił sobie manetki w podnóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motokuman87 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 no no opracowane do perfekcji :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi