tra Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) witam mam prośbę. wie ktoś może jak sie zmienia w tym modelu licznik z mph na km/horaz stopnie F na C?? wyczytalem że trzeba wcisnac na 5 sec oba przyciski SEL i ADJ ale dzownilem do goscia do Pol Position i on powiedzial ze to jest bardziej skomplikowane niz sie wydaje i krzyknąl mi 50zł za zmiane tego??:) hmm mam serwisuwke w pdf do k6 ale nic tam nie ma napisane pozdrawiam ma ktos moze Polska serwisowke do k7 600 czy 750 albo k6??? jak ktos ma a nie ma gdzie wrzucic udostepnie serwer ftp Edytowane 24 Listopada 2007 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Kolega ma Gixxa ze stanow i ze zmiana jednostki na km/h nie ma problemu (ale nie pamietam jak sie to robi) natomiast podobno nie da sie zmienic jednostki temperatury... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 a jak sobie poradzil sobie z kierunkami??? zrobil sam czy jezdzil do serwisu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Sam... nie wiem czy przypadkiem nie odpina sie jednej wtyczki Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi