aprilia rx 50 Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 co o chinskichkoles ma keewaya i sypie sie caly czas, ale np. ja jzu od pol roku mam chinskiego crossa 125cm(4t,chlodz.powietrzem) przyszedl w paczce skladalismy go sami, dostal porzadny olej,wezyki itd. bo wiadomo jak to chinskie, dobrze dotarlismy, i neimoge zlego slowa powiedziec, jak narazie tylko oponka przebita, fakt ze jezdzi nim 12latek moj brrat, to wiadomo ze niejest dozynany ale ja troche tez nim siigam i nienarzekam a jakiej to marki motorek i czy masz do niego czesci... Czy w sklepach sa??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 mielismy na firmie takiego mini crossa chińskiego na deklu silnika było "dukar" napisane :icon_eek: ta maszyna ma niezłe kopyto, zabawa straszna na gumie mozna pośmigać bezproblemowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Chinskie, bez wątpienia. Czy mi się wydaje czy to powietrzem chlodzone? Wynalazek w stylu Jawa Robby tak mi sie wydaje i wszystkich Keeway'ów 125 (najbardziej irytujący to chyba podroba Yamaha Virago 125).Niepolecam osobiscie, lepiej zainwestowac z używaną, ale konkretną marke Witam dzisiaj sie dowiedzialem ze skyteam produkuja hiszpanie!!! Moze ktos cos wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 co do czesci w sklepie z czesciami i motorkami, stoi caly silnik identyczny jak moj na sprzedaz takze jak maja caly silnik to pojedyncze czesci tez powinni miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Hiszpanie czy nie mi sie jakoś ta konstrukcja nie widzi - ani oka nie ma na czym zawiesić ani osiągami nie imponuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi