wickerman Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Chwale sie więc, dzis zdalem egzamin teraz tylko papierek odebrac i doprowadzic do pieknosci i ... do wiosny:D a wiosna w droge:) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 no to gratulacje!! i to akurat w piątek. czyli zapewne będzie się działo dziś wieczorem :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 gratulacje :icon_exclaim: masz szczescie, u mnie juz nie robia egzaminow i musze czekac do wiosny... pzdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fate251 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Gratulacje!!!! Nie ma to jak rocznik 1975!!! Ja zdałem 7.11.2007 i na razie szukam motocykla :( Cytuj MANIEK http://www.kangurelectronics.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 :( :( :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha 14 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 No to gatulacje życze wymarzonej maszynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Gratulacje. Szrokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wickerman Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Gratulacje. Szrokiej drogi.dziekuje wszystkim!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi