Strażak Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Tak se wymyśliłem :) że trochę fotek zostało zrobionych w Kletnie, mam taką propozycję kto ma takowe fotki i jest chętny to zgrać je na płytkę i przesłać do mnie (adres na pw) ja spakuję to na jednego DVD i każdemu odeślę. Koszt to płyta i wysyłka do mnie, inni chętni którzy nie przyślą płyty z fotkami a by chcieli takową otrzymać pokryją koszt płyty i koperty bąbelkowei i wysyłi. Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 toc w sumie czemu nie ale musze dijsc do siebie ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Tak se wymyśliłem :) że trochę fotek zostało zrobionych w Kletnie, mam taką propozycję kto ma takowe fotki i jest chętny to zgrać je na płytkę i przesłać do mnie (adres na pw) ja spakuję to na jednego DVD i każdemu odeślę. Koszt to płyta i wysyłka do mnie, inni chętni którzy nie przyślą płyty z fotkami a by chcieli takową otrzymać pokryją koszt płyty i koperty bąbelkowei i wysyłi. Co wy na to ? jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Ze względu na to, że niektóre z osób będących w Kletnie nie życzyły sobie aby umieszczać ich zdjęcia do publicznej "oglądalności", fotki ocnzurowałem do minimum.W związku z tym, jestem raczej na NIE aby nikomu nic przykrego nie zrobić. Linki do Koncertu oraz ocenzurowanych fotek można znaleźć na 4um. Edytowane 4 Maja 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 termin kletna będzie przesuniety o tydzieńMarcyś wyjechany nie ma dostępu do netu ale kontakt telefoniczny jestZ nieba mi Mario spadłeś, bo juz lałem łzy, że się z Wami nie spotkam, bo inna impreza mi się szykuje w terminie 05-07.09, ale jak tydzień później to spoko. W razie czego to Sądejówka - najlepiej wyro obok schodów, żeby łatwo było trafić. Ze względu na to, że niektóre z osób będących w Kletnie nie życzyły sobie aby umieszczać ich zdjęcia do publicznej "oglądalności", fotki ocnzurowałem do minimum.W związku z tym, jestem raczej na NIE aby nikomu nic przykrego nie zrobić. Linki do Koncertu oraz ocenzurowanych fotek można znaleźć na 4um.O kurka, to aż takie hard cory były...? Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ze względu na to, że niektóre z osób będących w Kletnie nie życzyły sobie aby umieszczać ich zdjęcia do publicznej "oglądalności", fotki ocnzurowałem do minimum.W związku z tym, jestem raczej na NIE aby nikomu nic przykrego nie zrobić. Sabcio, masz na myśli mnie? To nie krępuj się. Ewentualnie na priva poproszę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EwaS Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Eeee tam, Arek, na pewno nie o Ciebie chodzi :D wszak występy dało wielu, nieprawdaż? Chwała Sabciowi za cenzurę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zgodnie z sugestią, aby umożliwić Święte Sakramenty, termin spotkania w na zakończenie sezonu przesunięty o tydzień, tj.: 12-14.09.2008r. Teraz tyle, czasu jest dość i będzie rzucony osobny temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 WIELEBNY dzięki za przesuniecie terminu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 WIELEBNY dzięki za przesuniecie terminu :) Jakaś odrobina radości Ci się należy :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Kudłaty nie peniaj, Krasnal z Irką już w maju wstępują na nową drogę zycia....hłehłehłe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Marcysiek klep Janową x2 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Mam pytanie, jak jechalismy w sobotę do Domu Dzieckato na trasie jakaś para robiła fotki w czasie jazdy...Kto to był i czy może udostępnic kilka ujęć z wyjazdu?? PozdrówkaPita A dla kawalerów i panien na ostatnie wolne dni :banghead: :banghead: :flesje: :banghead: osobiście przy najblizszej okazji :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Kudłaty nie peniaj, Krasnal z Irką już w maju wstępują na nową drogę zycia....hłehłehłe...... hehe a niech wchodzą, po co mają miec lepiej od nas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Mam pytanie, jak jechalismy w sobotę do Domu Dzieckato na trasie jakaś para robiła fotki w czasie jazdy...Kto to był i czy może udostępnic kilka ujęć z wyjazdu??Fotki robił plecaczek Dangela. I zdaje się, że umieścił link do nich na forum.Edit:Nie wiem tylko, czy na tym. Ale znalazłem:http://rapidshare.de/files/39219953/2008.0...tnie_1.rar.html http://rapidshare.de/files/39220483/2008.0...tnie_2.rar.html Edytowane 7 Maja 2008 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi