PitaM Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 PitaM, odblokuj skrzynkę bo sie odbijam :biggrin: Zrobione :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Uśmiałem się do łez!!! Sabcio dzięki, że to nagrałeś. Potraktuję to jako film instruktażowy. ;) Mario - szacuneczek :) . Musimy koniecznie jeszcze pograć. Kolegę na basie też bierzemy do składu, tylko ktoś musi śpiewać :biggrin: :D Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Uśmiałem się do łez!!! Sabcio dzięki, że to nagrałeś. Potraktuję to jako film instruktażowy. ;) Mario - szacuneczek :) . Musimy koniecznie jeszcze pograć. Kolegę na basie też bierzemy do składu, tylko ktoś musi śpiewać :biggrin: :DKozak i Mario.Liczę na to, że na zakończnie sezonu będzie SUPER ! ! JESTEŚCIE WIELCY ! ! ! ! Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 taa tylko teraz nie zaczne grac po 7 browarach.....ale po 12-tu :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Uśmiałem się do łez!!! Sabcio dzięki, że to nagrałeś. Potraktuję to jako film instruktażowy. :) Mario - szacuneczek :buttrock: . Musimy koniecznie jeszcze pograć. Kolegę na basie też bierzemy do składu, tylko ktoś musi śpiewać :( :crossy: Kozak, po co stwarzać konkurencję.Twój śpiew, a szczególnie teksty utworów są nie do podrobienia. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kozak, po co stwarzać konkurencję.Twój śpiew, a szczególnie teksty utworów są nie do podrobienia. :crossy:dokłanie przyznam, że siedząc tam z tyłu w ogóle nie słyszałam śpiewu gitary słabo, momentami nawet bardzo.ale jak oglądając usłyszałem jak wspaniale Kozak improwizuje...uśmiałem się do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Tak niewiele, a tyle radości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Sabciu, kiedyś przez tą Twoją mrówke rozwale monitor :biggrin::):notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 a to nie robaczek świętojański?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 a to nie robaczek świętojański?? :buttrock:Nie, bo mu się dupka nie świeci :)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Tak delikatnie chciałem zapodać, że kolejne spotkanie w Kletnie w dniach 5-7.09.2008r. Nie to żebym coś sugerował, ale pomyślcie powoli o wolnych, urlopach, itp....no i basen w Domaszkowie trzeba zobaczyć, może ciepło jeszcze będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Tutaj zamieściłem trochę zdjęć: Kletno - kwiecień 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie, bo mu się dupka nie świeci :crossy:!Ewaryst :icon_mrgreen: :lalag: :) :biggrin: :biggrin: spotkanie w Kletnie w dniach 5-7.09.2008r. na 100% będę, teraz to już nawet całą drogę padac może a nie tylko 3/4 :bigrazz: i oczywiście sądejówkaX2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Sabcie deklarują swój udział, tylko kurna muszą rozejrzeć się za innym noclegiem. na 100% będę, teraz to już nawet całą drogę padac może a nie tylko 3/4 :icon_biggrin: Oddałeś moto i siebie do gumowania ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 spotkanie w Kletnie w dniach 5-7.09.2008r. na 100% jestem.... :bigrazz: :biggrin: :bigrazz: już zaklepuje terminy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi