cezsek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja Ci go włożyłem jak z Ewą tańczyłeś :biggrin: chociaż jak przedtem na mojej się znalazł, też nie pamiętam :flesje:Bo Wy jakieś mientkie faje jesteście... :icon_mrgreen: ...ja też, urwał nać, mam jakieś dziury w pamięci... :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zapomniałem o jednej ważnej rzeczy. Chciałbym przeprosić Zosię za zbitą szybę (bez kitu nie pamiętam tego :flesje: :biggrin: :flesje: ) i podziękować Wiewiórowi za okazaną bezinteresowną pomoc :P :bigrazz: . Takie ludzie to tylko w Kletnie. Pozdrawiam Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zapomniałem o jednej ważnej rzeczy. Chciałbym przeprosić Zosię za zbitą szybę (bez kitu nie pamiętam tego :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :biggrin: ) No to się teraz chłopie nie wypłacisz. Nie pomogą całonocne koncerty na następnym zlocie w Kletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Kozak, jak wyleczysz ADHD - nie przyjadę więcej :cool: To nie ADHD, lecz wrodzone i nieodparte pragnienie dobrej zabawy :icon_biggrin: BEZCENNE!!! Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Kozak, wszystko OK, ja tez nie pamietam :PCud normalnie. Wjeżdżasz do Kletna ze starą szybą a wyjeżdżasz z nową :D Co te Wiewiórki tam robią ? :biggrin: Nastepnym razem wjadę starym motocyklem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Kozak, wszystko OK, ja tez nie pamietam :bigrazz:Cud normalnie. Wjeżdżasz do Kletna ze starą szybą a wyjeżdżasz z nową :biggrin: Co te Wiewiórki tam robią ? :bigrazz:Nastepnym razem wjadę starym motocyklem :bigrazz: Żeby tak jeszcze przyjechać z pustymi flaszkami, a wyjechać z pełnymi ;) No ale nie można mieć wszystkiego. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ...tak naprawde dopiero teraz mnie odpuscilo ....ach to powietrze w Kletnie!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ...tak naprawde dopiero teraz mnie odpuscilo ....ach to powietrze w Kletnie!!!!!!!!!!!!!!! nawet bez kapelusza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ...tak naprawde dopiero teraz mnie odpuscilo ....ach to powietrze w Kletnie!!!!!!!!!!!!!!! To powietrze było zabójcze....Strasznie sie kręciło od niego w głowach..... :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) A mi w bambetlach jakiś różowy skalp sie zaplatał, podobno Gumbejowy, ale skąd on na mojej głowie się znalazł....hahahahaha.....Ps. Skalp do zwrotu przy najbliższej okazji..... Cały wieczór nie dałeś go zdjąć sobie z głowy... próbowałem... A impreza... rewelacja (choć to już tradycja). Już w niedzielę wieczorem tęskniłem za Wami. Do zobaczenia! Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Arek1965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 No to się teraz chłopie nie wypłacisz. Nie pomogą całonocne koncerty na następnym zlocie w Kletnie. to będziemy jeszcze cały dzień grali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klar Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) to będziemy jeszcze cały dzień grali :P Bez Jozina nie ma zabawy :P :eek: :P Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Klar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Bez Jozina nie ma zabawy :buttrock: :flesje: :biggrin: :biggrin: :banghead: :banghead: :banghead: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) To nie ADHD, lecz wrodzone i nieodparte pragnienie dobrej zabawy ;) BEZCENNE!!! Wiem, wiem, :) :P Chciałem tylko powiedzieć, żebyś się nie zmieniał. :biggrin: Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez jaroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klar Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 :biggrin: :banghead: :banghead: :banghead: :icon_eek:Nie mów że nie lubisz JÓZKA,bo Przemo go uwielbia xDD :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi