qdlaty2004 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Kaka nie kupuj co popadnie i masz jechać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 jeszcze nie wiem czym, ale na 99,9% będę :icon_mrgreen: nie ma to jak ,,zejść'' w doborowym towarzystwie :buttrock: Czy może ktoś ma info czy Igor na swoim Potfurze będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Kto z nawiedzających Kletno chciałby dołączyć do szacownego grona OOO niech jak najszybciej daje znaki czy chce naszywki1. duża na plecy cena 100 zł http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b982542a254a73fb.html (odchodzący od odchodzenia)2. mała na plecy cena 40 zł http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/716a2c8e8fe40164.html (odchodzący od wszystkiego)3. mała okrągła (średnica około 10cm) na ramię cena 15 zł (odchodzący od wszystkiego)Muszę odpowiednio wcześniej zamówić, żeby zdążyć przed 18.04.Zainteresowanych zapraszam na PW Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam, kasa poszła Kosin X2Prezes Bugs x2Piekosz x1 pozdrawiam Kosin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam, kasa poszła Kosin X2Prezes Bugs x2Piekosz x1 pozdrawiam Kosin. Zebrałem ponad 1000 zeta.....padła propozycja ze strony dyrektorki domu dziecka, aby kupic dzieciakom składany basen....razem ze składka organizowana na forum Virago przez kolege wwwolti zebrasiśmy cós około 1900 zeta....zbiórka przeszła wszelkie oczekiwania.....co myślicie o tym zakupie i jak to dostarczyć do domu dziecka....Nie wiem czy yanointruder dałby radę zabreć razem z pralką jadąc do Kletna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 1900 to na pewno jeszcze nie koniec :lalag: A basen - świetny pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) A wiesz jakie są gabaryty takiego basenu, tzn ile miejsca zamuje spakowany do transportu ?Piotr :lalag: Edytowane 5 Marca 2008 przez PitaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Zebrałem ponad 1000 zeta.....padła propozycja ze strony dyrektorki domu dziecka, aby kupic dzieciakom składany basen....razem ze składka organizowana na forum Virago przez kolege wwwolti zebrasiśmy cós około 1900 zeta....zbiórka przeszła wszelkie oczekiwania.....co myślicie o tym zakupie i jak to dostarczyć do domu dziecka....Nie wiem czy yanointruder dałby radę zabreć razem z pralką jadąc do Kletna.... Myślę, że dam radę :crossy: :crossy: Myślę, że dam radę :) :crossy: Ups i znowu się moja baba nie wylogowała :icon_biggrin: Pozdrawiam Yanointruder :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Basen z wodą czy bez ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Basen z wodą czy bez ? :)jak bedzie problem z transportem ,to mówcie,mogę puscic wczesniej,nawet w przyszlym tygodniu busa extra do Kletna-mam do dyspozycji dwa Fiaty Ducato Maxi,nie ma problemu,tylko powiedz Marcys gdzie bedzie kupowany ten basenik,albo sie zgrajmy to jego kupimy razem i spakujemy,Jesli w Walbrzychu to ja mam auta codziennie w Walbrzychu,sam bede w ten piatek.Powaga-moge to przewiezc na luzie no i oczywiscie absoluty free.ps wodą zaopiekuje sie rzecz jasna Kosin acha no i potwierdzam tez że kasa poszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Witam szanowne grono kolegów, dawno mnie nie było. Proszę mnie dopisać do listy, kasiorka wysłana.Noclegi jeśli są miejsca zwolnione w Sądejówce przez "qdlatego2004" to poproszę dla zi.gi (wariat) - 1x.A jeśli nie to zostaje Śnieżnik. Dzięki , pozdrawiam. Edytowane 5 Marca 2008 przez zi.gi (wariat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 dawno mnie nie było. to się przebudził z zimowego snu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 to się przebudził z zimowego snu :icon_razz:jak niedzwieć :icon_mrgreen: jak niedzwiedz :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 jak bedzie problem z transportem ,to mówcie,mogę puscic wczesniej,nawet w przyszlym tygodniu busa extra do Kletna-mam do dyspozycji dwa Fiaty Ducato Maxi,nie ma problemu,tylko powiedz Marcys gdzie bedzie kupowany ten basenik,albo sie zgrajmy to jego kupimy razem i spakujemy,Jesli w Walbrzychu to ja mam auta codziennie w Walbrzychu,sam bede w ten piatek.Powaga-moge to przewiezc na luzie no i oczywiscie absoluty free.ps wodą zaopiekuje sie rzecz jasna Kosin acha no i potwierdzam tez że kasa poszła :biggrin:Ok Homer dam Ci znac, na razie robimy rozeznanie co do mozliwości zakupu....nigdy nie kupowałem basenu ....hahaha....Poza tym zakup będzie razem z bractwem z forum Virago, bo tam też kolega "wwwolti" zebrał pokaźna kwotę ponad tysiaka....Ps. Yanointruder dzięki za deklarację przewiezienia....Najpierw musimu go kupić...Damy jeszcze czas do świąt na wpłaty spóźnialskich i wtedy kupimy....chyba, że któś ma lepsze możliwości zakupu, moge wtedy przeleć kasę, łącznie z tą, którą zebrał wwwolti z forum Virago.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ...odchodzac od tematu jakie piekne nowe logo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi