TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Odnosnie noclegow to warto Marcys odswiezyc stare posty po zakonczeniu ostatniej biesiady w Kletnie co by nie bylo avanti kto byl pierwszy .......... Temat domu dziecka super!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Odnosnie noclegow to warto Marcys odswiezyc stare posty po zakonczeniu ostatniej biesiady w Kletnie co by nie bylo avanti kto byl pierwszy .......... Temat domu dziecka super!!!!!!!!!!Nie peniaj....w razie czego masz darmowy nocleg przy barze....ale musisz byc odpowiednio upodlony, aby Ci nie przeszkadzało jak inni po Tobie depczą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Marcysiek Bzyku to twardziel da rede, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 zara zara on mówił co najpierw w brzegu beczkę cytrynówki puszcza i dopiero ma promesę na wyjazd do kletna :P :biggrin: :bigrazz: ee tam cytrynówka, lepszy jest drink "góra cy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Informacje dotyczace spotkania. Jak już pisałem wczesniej w dniu 19.04.2008r planowane jest spotaknie w domu dziecka w miejscowości Domaszków (ok. 40 km od Kletna), gdzie udamy sie motocyklami. dzieciaki przygotuja dla nas poczestunek, ale my równiez musimy sie czymś wykazac. W związku z powyższym w najblizszym czasie podam nr konta do wpłat (myśle, że gdzieś ok. 10 zł), za która kupimy cos dla domu dziecka. Dyrektorka wespół z wychowawcami ma okreslic co im byłoby najbardziej potrzebne. Niezaleznie od tego, zgodnie z deklaracjami, niektórych z Was miło byłoby dac im coś jeszcze. Dzieci jest ok. 35 (pisze około bo ta liczba sie zmienia). Wiekowo: przedszkolaki - 3, klasy I-III - 6, IV-VI - 11, gimnazjum - 5, ponad gimnazjalny wiek - 10 dzieci. Do tych kategorii wiekowych musimy dostosowac suweniry. Ponadto w ciągu najbliższych kilku dni zaczne tworzyc listę uczestników wraz z deklaracjami co do noclegów. Zaklepane sa miejsca, tak jak juz pisałem wczesniej w Sądejówce, Śniezniku, przy lokalu Bikers Choice oraz w Chacie Janowej> niestety te dwa ostanie miejsca sa juz praktycznie zarezerwowane dla stałych bywalców z poprzednich spotkań. Prawdopodobnie będzie równiez mozliwośc noclegów w chacie Wiedzmina- nowy właściciel już remontuje pomieszczenia i do naszego spotkania ma udostępnic dodatkowo trzy pokoje. W deklaracji uczestnictwa prosze okreslac ilosc osób oraz miejcse noclegu. Jeśeli ktoś chce indywidualnie zamawiac nocleg, poza wskazanymi miejscami, to równiez proszę o okreslenie tego. Jeszcze jedna drobna uwaga: informacje powyższa zamieszczam na trzech forach, tj. Forum EKG, Forum Virago oraz na 4UM. W zwiazku z powyższym prosze o nie powielenie rezerwacji na nich, tym bardziej, że wystepujęcie tam często pod róznymi nickami...W najblizszym czasie określę rówenież kwotę (niewielką) wpisowego na koszta organizacyjne i inne drobne wydatki (oczywiście wszystko do wyliczenia i pod kontrola czynnika społecznego) Pozdrawiam i szybkiej wiosny..... :icon_biggrin: :lalag: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 iPozdrawiam i szybkiej wiosny..... :buttrock: :) :) ano,szybkiej-też pozdawiam i czekam na zapisypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Informacje dotyczace spotkania. Jak już pisałem wczesniej w dniu 19.04.2008r planowane jest spotaknie w domu dziecka w miejscowości Domaszków (ok. 40 km od Kletna), gdzie udamy sie motocyklami. dzieciaki przygotuja dla nas poczestunek, ale my równiez musimy sie czymś wykazac. W związku z powyższym w najblizszym czasie podam nr konta do wpłat (myśle, że gdzieś ok. 10 zł), za która kupimy cos dla domu dziecka. Dyrektorka wespół z wychowawcami ma okreslic co im byłoby najbardziej potrzebne. Niezaleznie od tego, zgodnie z deklaracjami, niektórych z Was miło byłoby dac im coś jeszcze. Dzieci jest ok. 35 (pisze około bo ta liczba sie zmienia). Wiekowo: przedszkolaki - 3, klasy I-III - 6, IV-VI - 11, gimnazjum - 5, ponad gimnazjalny wiek - 10 dzieci. Do tych kategorii wiekowych musimy dostosowac suweniry. Ponadto w ciągu najbliższych kilku dni zaczne tworzyc listę uczestników wraz z deklaracjami co do noclegów. Zaklepane sa miejsca, tak jak juz pisałem wczesniej w Sądejówce, Śniezniku, przy lokalu Bikers Choice oraz w Chacie Janowej> niestety te dwa ostanie miejsca sa juz praktycznie zarezerwowane dla stałych bywalców z poprzednich spotkań. Prawdopodobnie będzie równiez mozliwośc noclegów w chacie Wiedzmina- nowy właściciel już remontuje pomieszczenia i do naszego spotkania ma udostępnic dodatkowo trzy pokoje. W deklaracji uczestnictwa prosze okreslac ilosc osób oraz miejcse noclegu. Jeśeli ktoś chce indywidualnie zamawiac nocleg, poza wskazanymi miejscami, to równiez proszę o okreslenie tego. Jeszcze jedna drobna uwaga: informacje powyższa zamieszczam na trzech forach, tj. Forum EKG, Forum Virago oraz na 4UM. W zwiazku z powyższym prosze o nie powielenie rezerwacji na nich, tym bardziej, że wystepujęcie tam często pod róznymi nickami...W najblizszym czasie określę rówenież kwotę (niewielką) wpisowego na koszta organizacyjne i inne drobne wydatki (oczywiście wszystko do wyliczenia i pod kontrola czynnika społecznego) Pozdrawiam i szybkiej wiosny..... ;) ;) :D Podam konto i wysokość składki po ustaleniu pewnych szczegółów dotyczących przebiegu imprezy.... Ogłoszony został konkurs wśród dzieciaków w domu dziecka na malunek, rysunek, wyrywaneke , wyszywankę, itp o tematyce motocyklowej. Hamir z Kosinem sponsoruja główną nagrodę dla zwycięscy odtwarzacz mp3, może jest ktoś chętny dołączyć do sponsorowania nagrody nr 2 i nr 3...było by fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 co ma byc nagroda nr 2 i 3?? gdzie przekazac na nie kase??lub czy jak wiadomo co jest nagroda, to sam mam ją kupic??moge dac na nią kase pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksywka Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 :notworthy: pomysł pierwsza klasa Ja,Jędrek ,Mmm i Ola ,Kudlaty ,Klar ,Lodek ,Bzyk ,Cyklotron ,Diesel ,Kozak ,Viragojama, Zibi-wariat , Jan Kalin składamy się na aparat cyfrowy i mp4myślę że te nagrody sprawią frajdę dzieciakom jeśli ktoś chce do nas dołączyć proszę o kontakt na pw :bigrazz: się wszystkim do szybkiego :D dołączył do nas KAka :D są również z nami Cezsek i Cyce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 :crossy: pomysł pierwsza klasa Ja,Jędrek ,Mmm i Ola ,Kudlaty ,Klar ,Lodek ,Bzyk ,Cyklotron ,Diesel ,Kozak ,Viragojama, Zibi-wariat , Jan Kalin składamy się na aparat cyfrowy i mp4myślę że te nagrody sprawią frajdę dzieciakom jeśli ktoś chce do nas dołączyć proszę o kontakt na pw :flesje: się wszystkim do szybkiego :wink: dołączył do nas KAka :clap: są również z nami Cezsek i Cyce :lalag: Madrego to i posluchac przyjemnie hihihihihi Ksywa chcesz przelew czy moze byc gotowizna tak aby bylo Ci wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 to musimy ustawić kolejność wg. wartości nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 tak z tymi nagrodami to sam nie wiemjest tam kolo 40 dziecia tylko trzy nagrody trzeba by pomyslec aby kazde dziecko (chociaz symbolicznie) cos otrzymalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksywka Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 tak z tymi nagrodami to sam nie wiemjest tam kolo 40 dziecia tylko trzy nagrody trzeba by pomyslec aby kazde dziecko (chociaz symbolicznie) cos otrzymalo MARIO spokojna twoja potargana będą dla wszystkich im więcej zgłosi się chętnych aby nas wesprzeć tym będzie ciekawiej już moja w tym głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 MARIO spokojna twoja potargana będą dla wszystkich im więcej zgłosi się chętnych aby nas wesprzeć tym będzie ciekawiej już moja w tym głowaAż serce rośnie gdy sie Was czyta, inicjatywa jest wspaniała...Nagrody będą za konkurs plastyczny o teamtyce motocyklowej (zgodnie z pomysłem Hamira i Kosina), ja natomiast chciałbym kupić coś bardziej dla całego domu dziecka i stąd mój apel o zbiórkę. A im więcej zbierzemy pieniędzy tym będzie większe pole manewru. Co do nagród i indwidualnych sponsorów, to każda inicatywa jest mile widziana. Niech wiedzą, że motocykliści to nie tylko ludzie zapatrzeni we własne dwa kółka, ale też czuli na niedolę innych potrzebujących....Dzieki za już, proszę o jeszcze w imieniu dzieciaków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Marcys nie zapomnij o mediach!!!!!!!! a co, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi