TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ..witaj stary druchu jak mozemy zapomniec jak przywitales nas we Wrocku!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 najlepiej to chyba pamiętają Ci co pchali sprzęta pod markietemnie pamiętam co to było REAL chyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 najlepiej to chyba pamiętają Ci co pchali sprzęta pod markietemnie pamiętam co to było REAL chyba ;)...albo Dream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ...albo Dreamno jak dobra impreza to mnie nigdy nie zaprosza?!a przeciez nie spiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Bartic. W końcu dałeś znak życia!!! Ale odpicowałeś maszynkę - cudeńko. Mam nadzieję, że dojedziesz we wrześniu do Kletna. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Kurna, nie wiedziałem, ze mam zdolnego Juniora.Poniżej Zwiastun z kwietniowego spotkania w Kletnie. ZWIASTUN Kodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Sabcio, ładne to. Tylko czemu takie krótkie? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Znalazłem to na swoim kompie zrobione przez Juniora.Myślę, że do września będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 gratulacje dla Juniora :icon_mrgreen: niech daje jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 normalnie mnie zatkałotrzy razy obejrzałem ... zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Kurcze, naprawdę fajne :lalag: Gratulacje dla Dzuniora i prosimy o więcej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Kurcze, naprawdę fajne :) Gratulacje dla Dzuniora i prosimy o więcej :biggrin:Sssssiiiiiiuuuurrrrr Sabcio, gratulacje dla Juniora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 nono Sabciu gratulacje dla Juniora, oby tak dalej to do TVNu dołączy :biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 kurcze zajebiste, oglądam i oglądam Sabcio a masz może jeszcze coś :biggrin: :icon_razz: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Mario reszte to możesz luknąć po wykupieniu dekodera ;) też sobie jeszcze zobaczę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi