m16 Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 WitamKrotkie pytanko:Ile moze kosztowac pomalowanie simsonka w ten sposob (chodzi mi o farbe metalic i profesjonalne wykonanie) ??http://www.simsony.kgb.pl/tapety/tapetasimson08.jpgI jesli mozecie to podajcie mi jakimi technikami (bo chyba jest cos takiego) maluja lakiernicy i ktora jest najlepsza (stosunkiem cena/jakosc of korz :lol: )Z gory dzieki :-)PS: Co myslicie o tym kasku ??http://www.rapid-motocykle.pl/index.php?wt...f=3&mk=1&mod=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Takie kaski mają dwóch moich kolegów. Dosyć niedrogi a przy tym dobry. Warto kupić, szczególnie jeśli nie ma się dużo kasy a i sprzęt niezbyt narowisty. A pierwszy link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Rozek - dziala - tylko koles chyba ma jakies klopoty z serwerem (raz dziala raz nie :()A co do kasku: Nie wiesz czy on ma jakis atest i czy jest w miare bezpieczny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Rozek - dziala - tylko koles chyba ma jakies klopoty z serwerem (raz dziala raz nie :wink:)A co do kasku: Nie wiesz czy on ma jakis atest i czy jest w miare bezpieczny ?? Napisałem na gg koledze żeby opisał swój kask więc pewnie niedługo się odezwie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Rozek - dziala - tylko koles chyba ma jakies klopoty z serwerem (raz dziala raz nie :()A co do kasku: Nie wiesz czy on ma jakis atest i czy jest w miare bezpieczny ?? na piwko.pl jest zakaz hotlinkowania Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 :/W takim razie wladowalem ta fotke do siebie :-)http://www.m16.is.net.pl/sim.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Przejeździłem w identycznym kasku 2 sezony. Złego słowa o nim nie moge powiedzieć. Po gąbkach w środku nie widać zużycia, szybka chodzi jak nowa. Nie zaliczyłem w nim żadnej gleby, więc o wytrzymałości ogólnej nie będę się rozpisywał bo i nie mam doświadczenia:) Kask "trzyma się głowy", jest ciepły, wloty powietrza zapewniają latem wystarczający komfort. Ogólnie za jakością i wykonaniem przemawia przecież firma CABERG a nie jakieś gówno. Swoją drogą sprzedaje ten kask bo wyrosłem z niego.Cena to 220 zł. Pozdrawiam. Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi