piotrr Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 a nawet 19, pozdrawiam z Chodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Melduje sie Grzechu od FZ-ERKI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Grzechu z tego co widze to jezdzisz trajka na gaz tak? Znam wcześniejszego własciciela tego pojazdu Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Nie, ja tylko chwilowo na niej smigałem, bo osoba o ktorej myslisz to moj kumpel :). A fakt ze ta trajka juz dawno poszła na handel :biggrin:, ale to nie ja ją kupiłem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 w takim razie pozdrów Karola od Anki z Wągrowca :) Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jasne przy najbliższej okazji pozdrowie :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja mieszkam miedzy Piła, a Poznaniem ale w sezonie czesto mi sie zdarza byc w Pile ze znajomymi wiec jak można to tez sie dopisuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 I ja też się dopisuję. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 :wink: ja tez bym chciał sie dopisac heheh :bigrazz: moge???? plissssssss :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) i ja tez jestem :icon_exclaim: choc bez prawa jazdy Edytowane 12 Stycznia 2008 przez personPILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy vfr 800 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Nie wiem czy tak można ale też się zgłaszam, mieszkam w Inowrocławiu ale od miesiąca prawie cała moja rodzina przeprowadziła się do Piły i chyba będzie to mój drugi dom :icon_evil: Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dołączam z Trzcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb_o2 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 No pewnie ze sie wpisze:D BENYWZG z Pily zawsze obecny:D Piła!!!!! ZYJECIE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motoitalia.pl Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jesteśmy z Wami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi