Suchy600 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich;) Grzesiek z tej strony z brzegu dolnego;) obecnie bez motocykla ale na nastepny sezon jakas cbr f3 albo yamaha kotek jakis;) Swoja droga mam nadzieje ze znajde kogos w brzegu lub w okolicy do wspolnego smigania, do pomocy w zakupie oraz co bylo by wspaniale kogos z motocyklem o ktorym pisalem w celu przymiarki xD Pozdrawiam;) Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Suchy600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablotto Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich maniaków 2 kółek,mam na imię Paweł, po 24 latach wracam na "2 kółka".Pochodzę z Dolnego Sląska, mieszkam co prawda 17 lat w Warszawie, ale od roku czasowo przebywam w związku z pracą we Wrocławiu i zanosi sie na dłuższy pobyt tutaj :-) Miło będzie spotkać Was na uliach Wrocka :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSPIRITx Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na najbliższym zlocie we Wrocławiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldBastard Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Co prawda już się witałem na forum i przedstawiałem mojego Guzzi Breva 750 ale przeoczyłem bikerów z mojego miasta! Pozdrawiam więc i do zobaczenia od maja (wracam do Polski) we Wrocku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A7x Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam Wszystkich !Jestem w zasadzie na forum i w kwestii motocyklów nowy, ale mam nadzieję, że uda się Nam w przyszłym sezonie spotkać na jakimś zlocie we Wro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalel Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam wszystkich!od tygodnia jestem posiadaczem pierszwego moto Yamaha FZ6. pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matus82 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Siemka! Do zobaczenia na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elementh Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Witam Wrocławskich bajkerów!Postanowiłem do Was dołączyć, bo już prawie 3jka z przodu, a ja nadal nie mam moto :)Poluję póki co na YZF R125.Gdyby ktoś coś to dawajcie znać, podjadę zobaczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekzx9r Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam! Jestem Piotrek. Jeżdżę na kawie zx9r z 98r. Jestem ze Żmigrodu, ale często jeżdżę po Wrocławiu. podobno jest zima a właśnie ubieram się na moto. Do zobaczenia na trasie.Pozdrawiam. Lwg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benzynka Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam, od niedawna latam po Wrocławiu, jeśli tylko czas na to pozwala zawsze jestem chętny na jakiś wypad za miasto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalel Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witaj,Do zobaczenia na drodze :) pozdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam wszystkich nowych. Bawcie sie dobrze. Tu nie macie co liczyć na duży ruch w postach. Poszukajcie lokalnie. Polecam Wam grupę wrocławska Sw bikers. I rajd kocich gór .... Zapraszam. Pozdro ućka. Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacoPLX Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam Wszystkich i do zobaczenia na drodze! :) Lewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczibreslau Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam wszystkich na forum. Mam na imię Artur i jestem z Wrocławia. Miałem już tutaj konto pod nickiem arturwroc ale zapomniałem hasła a e-mail pod którym je założyłem również został utracony więc nie pozostało mi nic innego jak założyć nowe. Na motocyklach jeżdżę od prawie 12 lat i aktualnie jestem w posiadaniu ZX-12R . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inkopax Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 witam wszystkich, Kuba z Wrocławia, 3 z przodu i zachciało mi się nowej pasji ;) od roku mam prawko i posiadam suzuki gs500, chętnie polatam w grupie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi