Guciowa Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 tu nikt nie czuje się staro :DDD Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziu Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Witam Wszystkich właściieli bajków we Wrocławiu i okolicach. Chciałem się przywitać jestem nowy na forum i we Wrocławiu dopiero co się wprowadziłem i ściągnąłem swój motor. Chciałbym abyście mnie przyjeli do swojego grona więc Witam i pozdrawiam, mam nadzieję, że spotkamy się niedługo na drodze i nie tylko, może i jakieś piwko się trafi. Pozdrawiam i szerokości. Śledziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam, jaka jest Wasza opinia o wrocławskim serwisie Yamahy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Witam wszystkich :)Dołączam do grupy wrocławskich bikerów :)Sama jestem rdzenną wrocławianką, moto (XJ600) kupiłam w listopadzie i nawet nie miałam jeszcze okazji, żeby nim pośmigać po ulicach naszego pięknego miasta.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drogach :) oraz miejmy nadzieję wspólnych spotkaniach i wypadach :) Edytowane 2 Stycznia 2014 przez oggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 siema,oo mam nadzieję że to nie moją xj-tę kupiłaś ... dawno nie zaglądałam do garażu. Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Hahaha tez mam taką nadzieje ;) jak wrazenia z jazdy xj-tą?? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 spokojnie, dostojnie, kanapowo. wygodna dla dupowrażliwców. możesz posmarować chleb masłem, zjeść, napić się, a xj-ta dalej jedzie. Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No to jeśli tak jest to super:) Nie moge sie doczekac kiedy bede miec mozliwosc wypowiedzenia sie sama na ten temat :) Czy znacie kogos kto moglby mi zalozyc wyswietlacz biegow do mojej xj-ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No to jeśli tak jest to super:)Nie moge sie doczekac kiedy bede miec mozliwosc wypowiedzenia sie sama na ten temat :)Czy znacie kogos kto moglby mi zalozyc wyswietlacz biegow do mojej xj-ty ?po co Ci to.... biegi trzeba czuć a nie polegać na wyświetlaczu.pamiętaj że często mylnie są pokazywane 0 i 1 , po co masz zawierzać temu.będziesz słyszeć że zle wrzuciałaś , zobaczysz wyczujesz to szybko, trzeba słuchać silnika.poza tym xjota ma wbudowany autopilot dla debili i nawet jak coś pokręcisz to nic się nie stanie i tak będziesz sunąć dalej, bez gwałtownych stoppie :D Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No i nawet jak zadusisz przy hamowaniu na 5-tce, to bez problemu wrócisz do 1-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 dokładnie, xjotą jeżdziłam i popełniałam straszne błędy, nauczyłam się słuchać co maszyna do mnie gada i tyle. nikt mi nie pomagał , nikt nie uczył nie podpowiadał , ani facet ani dobra wróżka. Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randzia Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam wszystkich,Mówią na mnie Randzia, jestem tzw samotnym jeźdźcem, "zdobywam" góry i morza, jazda daje mi energię. Zaczęłam swój 6 sezon, obecnie na Honda Shadow VT750 Człowiek uczy sie jeździć całe życie ... może jeździć dobrze, lub bardzo dobrze, ale zawsze musi mieć ograniczone zaufanie do współużytkowników drogi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. p.s. kompletnie gubię się na tym forum, ale może z czasem ogarne to wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Cześć Randzia witaj na forum :) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randzia Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Miło mi oggy :) Widzę, że nie ma tu jeżdżącej na motocyklu typu cruiser :/ czyżby większość kobiet wybierała naked-y??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ciężko powiedzieć, ale mam koleżankę, która jeździ na podobnym do Twojego sprzęcie :)zresztą czy to ważne na czym? ile kobiet tyle upodobań :) kwestia gustu, znam takie, które w mydelniczkach się lubują :D ( osobiście nie widzę w tym nic złego).ale w gronie moich koleżanek to 1 na cruiserze, a 3 to nakedy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi