espenriders Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Żeby utopić Marzannę, trzeba było przeręble wyrąbywać... To jakieś chore :banghead: Cytuj Four wheels move the body, two wheels move the soul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZigiSM Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 dziś takie piękne Święte Bożo...o sorry Wielkanocne :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Trzeba było pomóc wiośnie i żreć śnieg , a nie tylko narzekać ; PDziś słoneczko we wro. I oby szło ku lepsiejszemu :D Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 WItam, aktywniejsze forum dot. ustawek, wspólnych wyjazdów i integracji i pomocy www.motomaniacy.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ... i znowu następne konto zakładać... pfff ..... ; ) Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Siemanko :)Tak dawno mnie tu nie było, że chyba znów się przywitam i przedstawię :DJestem Paweł, to już z 5 rok mojej motocyklowej aktywności i po ostatniej VTR'ze nadeszła pora na RSV 1000R,którą posiadam od niedawna. Do zobaczenia na mieście ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 witamy ponownie Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Alo.Staż mam spory na Fm, no ale właśnie zamieszkałem we Wrocku, więc warto i tutaj się przywitac :)Sie ma :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88sjz Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jako, że pasowałoby się przywitać... Cześć, :)Michał z tej strony - szczęśliwy posiadacz Suzuki DL 650 :) Pochodzę z Jastrzębia-Zdroju, ale ostatnie 5 lat głównie bywałem w Krakowie. Od niedawna mieszkam we Wrocławiu i jestem na etapie poszukiwania przytulnego schronienia dla DLka, bo na razie samotnie stoi w Jastrzębiu i zapomina jak benzyna smakuje. ;)Pozdrawiam wszystkich, przyczepności i szerokości życząc Cytuj Advalp - akcesoria motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witay,tutaj mały ruch w interesie więc z szukaniem garażu musisz wbić na ogłoszenia, lokalne fora itp,pozdrowiony bądźG. Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieluś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) A ja trochę inaczej bo nie ma na razie Moto, ale w połowie września zaraz po urlopie zaczynam poszukiwania wymarzonego horneta 03-04. Po ponad 11 latach siedzeniu w samochodach auto złotowe sprzedane i wracam do motorów! Tak więc mam nadzieję że w przyszłym sezonie uda się zintegrowac. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez cieluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A ja trochę inaczej bo nie ma na razie Moto, ale w połowie września zaraz po urlopie zaczynam poszukiwania wymarzonego horneta 03-04. Po ponad 11 latach siedzeniu w samochodach auto złotowe sprzedane i wracam do motorów! Tak więc mam nadzieję że w przyszłym sezonie uda się zintegrowac.przynajmniej wiemy że masz ponad 11 lat ; ) Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieluś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 W tym roku trójka z przodu wskoczyła :-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 teoretycznie jesteś rówieśnikiem. ale ja nie poczuwam się i w sierpniu zrobię sobie kolejną osiemnastkę ; DDD Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieluś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ale ja broń boże nie czuje się staro. Ale po mojej osiemnastce powiedziałem nigdy więcej nie organizuje takich imprez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi