dawid313 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam Wszystkich w imieniu Lądka Zdroju :) Odliczam dni do spotkania na ulicach Wrocławia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Rak Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Hej :) witam wszystkich ze zdolnego śląska :P jestem z Kłodzka. Wesołych Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Witamy 'nowoprzybyłych' z Wro i okolic. :wink:Do zobaczenia gdzieś. espenriders masz niezły refleks widzę, po dwóch latach się przywitać , no no .. ; ) jest moc Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Guciowa Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espenriders Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witamy 'nowoprzybyłych' z Wro i okolic. :wink:Do zobaczenia gdzieś. espenriders masz niezły refleks widzę, po dwóch latach się przywitać , no no .. ; ) jest mocGuciowa:Jakoś okazji nie było. W sumie lepiej późno niż wcale... :wink: Cytuj Four wheels move the body, two wheels move the soul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RKoma Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam witam, w nadchodzącym sezonie pierwszy raz zawitam na drogach, trzymajcie kciuki za nas (ja i mój pierwszy nabytek GS 500)LwG :) Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espenriders Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam witam, w nadchodzącym sezonie pierwszy raz zawitam na drogach, trzymajcie kciuki za nas (ja i mój pierwszy nabytek GS 500)LwG :) Wrocław WitajLwG Cytuj Four wheels move the body, two wheels move the soul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmer Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witajcie, na forum się zarejestrowałem jakiś czas temu. Chyba będę tutaj odstawać sprzętem, kupiony jakoś nie wiem czemu. Nauka zaczęła się na WSK. Mając 15 lat kupiłem ten motor, zapłaciłem 200zł za transport i przywiozłem z JG. Kupiłem za 800zł Zarejestrowana na mnie od kupna, właściciel nie dbał o silnik. Miałą zajechane cylindry, ale wał i skrzynia ok. Jak ją kupiłem i przywiozłem do domu to padła na amen i nie chciała odpalić, lecz teraz po pieszczotach nie trzeba jej prosić. Teraz mam 18 lat, w marcu zaczynam kurs na A2 i pewnie pod koniec kwietnia zacznę latać, póki co mam do wymiany kapcia z przodu, olej w lagach do wymiany, nie ma zapłonu ale na półeczce leży już ukraiński ze zmiennym kątem i cewka z cc 700. W marcu zrobię rozruch póki PJ nie mam to latam tylko z Biestrzykowa do W-r na stację i po okolicznych wsiach. Silnik po szlifie i na dotarciu. Mam nadzieję, że uda jej się dotrzymać kroku.LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENY Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam, witam i też się przyłaczam do ekipy z Wrocka, fajnie będzie sie umówic na jakis wspólny wyjazd. Do zobaczyska na drodze :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espenriders Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam, witam i też się przyłaczam do ekipy z Wrocka, fajnie będzie sie umówic na jakis wspólny wyjazd. Do zobaczyska na drodze :cool: LwG LENYNiech tylko temp. skoczy do ok 10C i można wycechy przedmuchać... Cytuj Four wheels move the body, two wheels move the soul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 mi wystarczy magiczne 6'C i przywożę furę z Lądka xD Witam nowych, do zobaczenia niebawem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espenriders Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Wydechy już przedmuchane. Dobrze, że zdążyłem przed zimą :wink: LwG Cytuj Four wheels move the body, two wheels move the soul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Moto już we wro, czeka na suchą nawierzchnię :) Dla nowych kolegów i koleżanek ważna informacja, na Solnym w ciepły dzień zawsze spotkacie motocyklistów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ofelia Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) To ja tez chciałabym się przyłączyć do grupy wrocławskiej :). Witam wszystkich :D i do zobaczyska :) Edytowane 27 Marca 2013 przez ofelia Cytuj www.TravelMoto.pl - INTERNETOWY MAGAZYN O PODRÓŻACH MOTOCYKLOWYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZigiSM Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witam wrocławiaków :) Jest ktoś z okolic Smolca ? BTW. WhereTF jest wiosna ? :banghead: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Właśnie, gdzie jest ta wiosna!!! Teraz to sobie mogę odśnieżarką pojeździć na pełnym gazie!!! Prognozy nie są optymistyczne dla Dolnego Śląska podobno jeszcze dwa tygodnie takiej pogody! :blink: Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi