M@C Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 HejMaciek jestem śmigam GSRDo zoba na 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelXJ Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Cześć wszystkim!Na imię mam Paweł, 23l, Wrocław, to mój pierwszy sezon i mam nadzieję że nie ostatni:)Jeżdżę XJ600S 2001r - na początek;)Chętnie poznam tu kogoś do wspólnej jazdy, wkręcę się w towarzystwo i podszkolę od bardziej doświadczonych.Pzdr i lewa w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboo Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam z tej strony Roboo śmigam po zachodnich obrzeżach Wrocka najczęściej, na stałe stacjonuję w Gałowie, jeżdżę małą kawą EL 250, mała ale jara, przynajmniej jak dla mnie.Jestem otwarty na wspólne wypady za miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek202 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 witam wszystkich. jestem Franek, mam 19lat. śmigam hondą cb400. jestem otwarty na spokojne wypady. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reah Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam, Reah na bmw f 650 gs,mam nadzieje - do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza1 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Pierwszy sezon czas zaczac dlatego chetnie z kims bym pobrykal po wrocku i okolicach. Michal 23 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artib4 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam,mam na imie Artur jestem z WAŁBRZYCHA,smigam KTM LC4 640,jest ktos z moich okolic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) powitać wszystkich nie powitanych :D Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez baki89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_chab Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 no właśnie... Witamy!!!Wyszło na to, że albo nas w ogóle nie ma... albo jesteśmy niewychowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 w ogóle tu jakoś cicho mało wygadany ten wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ha! Ludzie jeżdzą zamiast siedzieć na forum :P Witajcie! Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_chab Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Już weekend Majowy?! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reah Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ha! Ludzie jeżdzą zamiast siedzieć na forum :P Witajcie! Jeżdżą albo siedzą w pracy :(Jakieś wspólne wypady są czasem planowane? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Albo :D Jakoś na razie nie są planowane. W zeszłym roku był bardzo żywy wątek dotyczący wspólnych wyjazdów. W tym roku jakoś niewiele się dzieje. No ale pogoda dopiero się rozkręca... Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 spokojnie, niektórzy jeszcze moto do Wrocłaia nie zwieźli ;) myślę, że jak się rili ciepło zrobi to się ustawki zaczną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi