Lechool Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 nie marudź.dobre piaggio nie jest złe:D pozdro251 hehehe moze nie jest złe... ale te w pizzy hut są fatalne... takie molki z nich :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich motocyklistów, mieszkam w Rudnej, jeżdżę '93 CBR F2 jest to mój 3 motor, póki co nie narzekam. Zapraszam na zloty organizowane przez centrum kultury w Rudnej oraz sekcje motocyklową "ISKRA", coroczne Zamczysko w Chobieni i Otwarte Zloty Motocykli i Motorowerów w Rudnej :notworthy: O imprezkach będę informował na bierząco. Co tu więcej... gumowych drzew :biggrin: Dozoba na trasie panowie :biggrin: szerokości Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witajcie ponownie:) pozdrawiam serdecznie i do zaobaczenia...:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapor Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam wszystkich motocyklistów, mieszkam w Rudnej, jeżdżę '93 CBR F2 jest to mój 3 motor, póki co nie narzekam. Zapraszam na zloty organizowane przez centrum kultury w Rudnej oraz sekcje motocyklową "ISKRA", coroczne Zamczysko w Chobieni i Otwarte Zloty Motocykli i Motorowerów w Rudnej :P O imprezkach będę informował na bierząco. Co tu więcej... gumowych drzew :flesje: Dozoba na trasie panowie :lalag: szerokości Dzieki za informacje o zlotach. W zeszłym roku przegapiłem Chobień z powodu niedoinformowania.Mam nadzieję,ze w roku zagoszczę na imprezie. Czy ktoś wie co się dzieje impreza w Szklarskiej?? Czy to juz jest jej koniec?? Pozdrawiam wszystkich wolnych ludzi!!!!!!!!!!!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) W końcu postanowiłem się również tutaj przywitać, jako że nie jestem z Wrocławia, ale z Sycowa (ok 57km na zachód) zastanawiałem się czy i kiedy się tutaj przedstawić :notworthy: Jako, że idę w tym roku na PWR więc będę we Wrocławiu mieszkał, jeździł i mam zamiar mieć przy sobie moje B6, tak więc pomyślałem, że można by już zacząć poznawać kolegów ;)W takim razie przedstawię się oficjalnie :P Witam, kolegów i koleżanki. Na imię mam Paweł i jeżdżę na B6 N '03. Lat mam 19cie i nie wyobrażam sobie życia bez moto:) Jakąś imprezkę integracyjną będę w stanie zrobić dopiero pod koniec roku, ale o tym jeszcze wtedy przypomnę i zaproszę każdego kto będzie miał na to ochotę ;) PS Forumowe Amazonki również mile widziane :P Edytowane 17 Lutego 2008 przez gustafinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 A jak wpadną Ci Amazonki z wiekiem 60+??? :buttrock:) W końcu impreza to impreza :P Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) No wiesz jak się bawić to bawić sie na całego :icon_razz: :lalag: Edytowane 17 Lutego 2008 przez gustafinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wiesz zawsze tam możesz wykonać telefon do ich zrzeszenia (amazonek) i powiedzieć, że prosisz takie do 25lat :buttrock: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 No wiesz, taki telefon też można wykonać ale zaproszę wszystkich chętnych ;-) Nawet Amazonki 60+ :icon_biggrin::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Masz już nagrany taki duży lokal ;>> :smile: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Mieszkanie na Klecinie:D:D:D Myślę, że powinno wystarczyć, a poza tym mój współlokator jest DJ'em... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapor Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam siostry i braci!!!!Czy ktos wybiera sie w niedziele 24,02 na moto-bazar? Zapowiada sie ładna pogoda,ja tam bede na 100%. Bede jechał puszką z Brzezinki śr. moge po drodze kogos zgarnąć :icon_biggrin: może by tak po sybolicznym pod parasolem na bazarze? Jak ktos jest chetny na wyjazd to podaje gg 268441.P.S. Wyjazd o 7,30 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKOWRON-GS500E Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jestem nową motocyklistką na wrocławskich drogach. Jeżdżę na SUZUKI GS500E. Motocykle to moja pasja, a SUZUKI była marzeniem, które wreszcie zrealizowałam... Zatem chciałam powitać wszystkich i do zobaczenia na wrocławskich ulicach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam, witam.... i do zobaczenia :icon_eek: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witamy następną gorącą Amazonkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi