meciek Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Siema. Z tej strony Maciek. Wożę się po mieście granatowym gixerem K7 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guz929 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam! Artur z okolic Wrocławia. Granatowo-żółto-biała CBR 929.Pozdro i do zobaczenia na trasie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mldarob666 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 witam wszystkich mam nadzieje ze będziemy miło spędzać czas przy porukach motorów :)maciek honda cm 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kramarz Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Hej,Michał w tej chwili z Wrocka:) niestety nie mam motoru(ze względów medycznych), ujeżdżam jednoślad napędzany siłą mięśni i 4 kółka :)Pozdro Wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabul Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Siema;) Grzesiek z Wrocławia, śmigam ninją zx9r;) Pozdrawiam Wszystkich;) Cytuj "wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkachmądrość z duszy czerp, nie tylko z podwórka" Kocham Życie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Adrian.Klx 650c pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zloty3200 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Paweł na Zephyrze 550 wita i pozdrawia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biema Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Hejka mam na imie Marian, od 3 tygodni śmigam po Wrocku zielonym Kawasaki Er-6n. Jako motocyklista jestem baaardzo początkujący ;) Pozdrawiam. Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez biema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlin Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Marek - XJ600 S - Wrocław. Witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Hejka mam na imie Marian, od 3 tygodni śmigam po Wrocku zielonym Kawasaki Er-6n. Jako motocyklista jestem baaardzo początkujący ;) Pozdrawiam. nie jechałeś ostatnio w okolicach korony z jeszcze jednym moto sv?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biema Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 nie jechałeś ostatnio w okolicach korony z jeszcze jednym moto sv?? hejka, bardzo mozliwe ze tam jechalem (bardzo czesto sie tam krece - mieszkam na wojnowie i to jedna z moich tras "wycieczkowych";) ). Mozliwe ze jakis moto jechal obok ale to raczej przypadkiem ;) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja mieszkam niedaleko na kowalach, czasem bywam na wojnowie, mam tam trochę znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 meciek ja tez mieszkam na kowalach, oznacza to ze mozemy pic piwo u siebie w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_chab Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) hejka, bardzo mozliwe ze tam jechalem (bardzo czesto sie tam krece - mieszkam na wojnowie i to jedna z moich tras "wycieczkowych";) ). Mozliwe ze jakis moto jechal obok ale to raczej przypadkiem ;) pozdrawiam. A nie parkujesz sprzęta pod Parkiem Technologicznym? Pojawiła się bardzo podobna ER6-n wygląda też na bardzo świeżą :) Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez bartek_chab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biema Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A nie parkujesz sprzęta pod Parkiem Technologicznym? Pojawiła się bardzo podobna ER6-n wygląda też na bardzo świeżą :) Tak, to moja zielona strzała pod WPT :) A twój może ten biały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi