prezesS Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Heja. :icon_biggrin: Zaglądasz czasami do wrocławia? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosmtv Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 czesc;)czasem zaglądam. częściej autem, ale moto podjechać to nie problem:)pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukaszJaro Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Siema, Witam wszystkich z Wrocka i okolic :bigrazz: Przyjmiecie do grona kolegę motocyklistę ze wschodniej części kraju ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Siema, Witam wszystkich z Wrocka i okolic :bigrazz: Przyjmiecie do grona kolegę motocyklistę ze wschodniej części kraju ? :wink: Siema :biggrin: .Gdzie latasz? Wroclaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil r6 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam, ja jestem Kamil jezdze niebieska r6 (wiem wiem wszyscy to maja ;p) MAM I JA! :) chetnie dolacze na jakas przejazdzke PS. Widze kolega ŁukaszJaro tez ze wschodu :) pozdrawiam jak ktos chetny polatac po okolicach to pisac 5775319 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokus Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 witam! nowy na forum więc się przywitać wypada, to i się witam! hehe... jeżdżę srebrnym gsx-r 1000 k3 pewnie będę mało oryginaly, ale chętnie bym się podłączył jakby była okazja z kimś polatać, bo samemu nuda, wiadomo. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjerz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ups zapomniałem się przywitać :D Mam na imię Darek i pomykam sobie XJ 600s po Wrocławiu. Cytuj Praevenire melius est quam praeveniri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 witam! nowy na forum więc się przywitać wypada, to i się witam! hehe... jeżdżę srebrnym gsx-r 1000 k3 pewnie będę mało oryginaly, ale chętnie bym się podłączył jakby była okazja z kimś polatać, bo samemu nuda, wiadomo. pozdrawiam! Hej, witka! zerknij na watek Polatamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rT Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam wszystkich Mam na imię Bartek i po Wrocławiu poruszam się na czarnym GSX1250FA. PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Cześć, Mam na imie Adam i śmigam Hondą NTV 650. Bazę mam w okolicy Arkad :wink: Mam nadzieje, że będzie niejedna okazje, żeby wspólnie polatać po okolicy jak i gdzieś dalej :) Pozdrawiam Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam Mam na imie Grzesiek i po Wrocku smigam na Suzuki SFV650-gladius ;-) PozdrawiamGrzesiek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Cześć,dawno mnie tu nie było, nawet moja historia zniknęła :wink: Imię to nick, obecnie CBR600 f4i.Na latanie wokół komina to mi motonga szkoda odpalać, ale jak będą konkretne dalsze wypady w kierunku południowym to ja chętnie. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hd-wla Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 WITAM wszystkich forowiczów a przy okazji zapraszam na imprezę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam Panie i Panowie , jestem z Wrocka , sprzet biale R1 . Do zobaczonka w city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Strzała :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi