PitaM Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Tylko nie wiem czy to mnie kolega zabierze :icon_rolleyes: :wink: Poza tym i tak cykor jestem :icon_razz: (co do jazdy :crossy: ) Wiesz, jutro jest Mikołajowisko, więc jest okazja żeby spróbować jazdy we dwójkę :) Jakbyś się nie bała to pisz na PW... może pogoda będzie łaskawa :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 faux pas Stachu, znasz strasznie trudne słowa... :biggrin: ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacki102 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam wszystkich Też jestem z Wrocka i jeśli czas pozwala śmigam po Wrocku i okolicach. Miło mi będzie jak zostanę również przyjęty do Waszego grona. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKoDakar Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witajcie zwą mnie Michał, mieszkam na południu Wro, od paru miesięcy dosiadam Dakarka, jestem świeży w tej tematyce, zaglądam w fora to tu to tam co by się zapoznać za bratnimi, przyjacielskimi duszami ;) WszemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi-szczecin Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam wszystkich moto-zekreconych z Wroclawia, jestem Andi ze Szczecina .Od pewnego czasu jestem we Wrocku i na to wyglada ze tu troche zostane,. Jeżdze na Hondzie Shadow 750 i chetnie poznam tutejsze bractwo.Pozdrawiam.Szerokosci na jeszcze nie zasnieżonych drogach. Andi. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam wszystkich Wrocławiaków Forum czytam od jakiegos czasu - dziś zrobiłam krok dalej i ... zarejestrowałam się :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witajcie zwą mnie Michał, mieszkam na południu Wro, od paru miesięcy dosiadam Dakarka, jestem świeży w tej tematyce, zaglądam w fora to tu to tam co by się zapoznać za bratnimi, przyjacielskimi duszami ;) WszemPozdrawiam witaj na forum Michał, jeżdżę podobnym sprzętem, na imię mam Jacek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam witam i o zdrowie putam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam wszystkich Wrocławiaków Forum czytam od jakiegos czasu - dziś zrobiłam krok dalej i ... zarejestrowałam się :wink: Idziesz w dobrym kierunku--tylko tak dalej :biggrin: Witam wszystkich moto-zekreconych z Wroclawia, jestem Andi ze Szczecina .Od pewnego czasu jestem we Wrocku i na to wyglada ze tu troche zostane,. Jeżdze na Hondzie Shadow 750 i chetnie poznam tutejsze bractwo.Pozdrawiam.Szerokosci na jeszcze nie zasnieżonych drogach. Andi. :wink: Witaj kolego -zapraszamy :biggrin: Możesz nas poznawać nawet bez własnego sprzęta :) Pozdrawiam :) Pita tobie to tylko jedno na myśli :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Pita tobie to tylko jedno na myśli :biggrin: :biggrin: :biggrin: Miałem na myśli że bez motóra ale z :flesje: w dłoni :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Miałem na myśli że bez motóra ale z :flesje: w dłoni :):):) Ej , czujny jesteś :biggrin: Edytowane 23 Grudnia 2008 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paca Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Nazywam się Paweł i jeżdżę na GS 500 E. Jak tylko temp. zmieni się z okołobiegunowej na "zadowalającą" to do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syler Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Hello Dokładnie, jak niemal wszyscy, tak i ja chiałbym powitać Was z miejsca - z którego zaczyna się przygodę z tym forum. Mam na imię Sylwek Życzę Wam, by wszystko to, co białe za oknem szybko odeszło w niepamięć, a termometry oprzytomniały, bo chyba im się trochę w głowie poprzewracało...( wczoraj rano na moim - na moim -18'C) - SKANDAL!!!, no ale podobno jest zima;) Mega pozdro dla wszystkich latających;) ...a już niebawem odpalamy sprzęty i na ulice;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onael Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 szkoda, że nie ma forum Wałbrzych :) ale ponieważ przez kilka lat mieszkałem we Wrocławiu to podczepię się pod Was :D Mam na imię Łukasz, lat jeszcze 25 ( ostatnie 5 dni :P ) Jak na razie poszukiwania moto, co by na sezon wyruszyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam wszystkich motórzystów z Wrocka i okolic, miło zawitać do forumowego Waszego grona. Jestem Łukasz, mieszkam we Wrocławiu i od poprzedniego sezonu śmigam na pięknej Yamaszce Thundercat :crossy: . Pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi