losiu87 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam! Zaparaszam na moja strone o m.in. remoncie mojej K-750. Strona nie ktore dzialy ma jeszcze w budowie ale juz dzis zapraszam do zwiedzania. http://www.k-750m.yoyo.pl Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No niezle, skads to znam:-) Ale widze ze wóz masz w dobtym stanie, bo ja se przytargałem sitko do ziułek i na pewno nie bede sie nudził:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) stronka fajna tylko mało opisów. Ja wpadłem na podobny pomysł, więc zapraszam do mnie:)www.k-750.yoyo.plPozdrawiam Edytowane 20 Listopada 2007 przez Wojt@s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu87 Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Granat ja tez sie nie nudzilem ;-) ale byly chwile w ktorych chcialem rzucic wszystko w cholere, ale jakos przebrnalem te trudniejsze chwile. Wojt@s: stronke zaraz przeczytam i wrzuce do linkow u siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi