pit Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Stare dobre czasy się przypominają :lapad: :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Wymiatacie :buttrock:Pełen szacunek :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Swietne! filmik wymiata! Tomek również :lapad: obok popisów kaskaderskich najbardziej mi sie podobała ta krwiożercza bestia, co to sie rzuciła na tego biednego motocykliste :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel_27 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Hey :) Dla mnie przede wszystkim to mistrz zakrętów, oglądałem kilka razy by tą technike w pełni pojąć. Wesoły kolega : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba1976 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Fajnie gościu wymiata :clap: Filmiki dowodzą, że polska myśl techniczna pod nazwą Wiejski Sprzęt Kaskaderski wcale nie była taka słaba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 technika pokonywania zakrętów jest najlepsza :) i ten podkład muzyczny :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi