ronon Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 witam kiedys juz na 4um wklejalem foty mojego bylego gada, dla ciekawych podaje link do fotek- http://picasaweb.google.pl/sowietboxer/Fj1100MyDrag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 witam kiedys juz na 4um wklejalem foty mojego bylego gada, dla ciekawych podaje link do fotek- http://picasaweb.google.pl/sowietboxer/Fj1100MyDrag Zajebisty. I z tego co pamiętam to chyba go pogoniłeś za granice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 tak w Holandi jest a teraz znowu mnie korci zeby cos uszyc i szukam jakiegos rozbitka niewiesz o czyms ciekawym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 teraz znowu mnie korci zeby cos uszyc i szukam jakiegos rozbitka niewiesz o czyms ciekawym? coś w stylu drag/chopper czy raczej streetfighter? poszukaj jakiegoś gixa olejaka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 raczej draga i napewno min 1000 pojemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 fajny sprzęt widać że sprzęt ma pokazywać styl życia właściciela i nie jest to zlepek częścimi też sie coś marzy żeby zrobić jakąś wydumkę ale to raczej odległa przyszłośćw sumie jeszcze nie spotkałem kogoś co zrobił motor i zaprzestał na jednej sztuce :icon_rolleyes: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Otóż to , wszelkiego rodzaju budowanie czy przeróbki wciągają............jak woźny ćwiartke :icon_mrgreen: A kasy na to idzie:D, że ho ho ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 z kasa to nie tak do konca, jasne jesli nie masz dostepu do maszyn to troszke kasy cza wydac, ale jesli mozna wykonac wiekszosc samemu, to da sie jeszcze wytrzymac moja FJta wyszla mnie na gotowo wtedy (jakies 4 lata temu) okolo7tys zeta duzo i nie ale pasja kosztuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 No tak, ale są też takie rzyczy czy też elementy, których raczej samemu się nie wykona :D np chromy itp, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 e no w dragu raczej chromy odpadaja, zreszta ile by to wszystko wazylo :) teraz aluminium sie stosuje, a reszte przewaznie da sie wykonac, rama, zawieszenia, polki, nawet kola :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 cześć custommanniacy, pozwolę sobie pochwalić się skończoną w 80% moją* przeróbką virago 535. http://www.bikepics.com/members/bartic/Default.asp do zmiany jeszcze kilka rzeczy. mniejszych i większych *wielkie podziękowania dla Jacka z Maślic wrocławskich, który wykonał lwią robotę i przelał moją wizję na formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Naprawde bardzo ładne virago custom :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ktoś się orientuje, czy mogę zdobyć tylne amory niskie? zeby obniżyć tył, bo za wysoko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam dosyć ciekawa koncepcja, a jeśli chodzi o obniżenie tyłka motoru to widziałem kiedyś coś w stylu adaptera (nie wiem jak to się dokładnie nazywa) pozwala to na przesunięcie amortyzatora do tyłu a zarazem obniżenia tyłu postaram sie poszukać te fotki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_8 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wszystkie zdjęcia ładne. Ale czy posiada ktoś jakies rysunki techniczne, lub inne materiały poznawcze do budowy ramy? Byłbym wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi