Czoki Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 ja głównie śmigam nad Wisłą. z rogu ulic Rosoła i Wąwozowej można nad Wisłe polecieć tylko i wyłącznie terenem. Nad Wisłą wyskakuję przy "górze popiołów" a później tak jak jednen z kolegów napisał zostaje tylko szybka decyzja... lewo czy prawo :biggrin: przez Siekierkowski czy przez GK. kierując się na Nadarzyn jest tor w Strzniówce i żwirownia w Radziejowicach. Z obu miejsc jest podobnjo zajebista trasa na żwirownię "Barbarę", niestety jeszcze tam nie byłem. Mam nadzieję, że jeszcze przed 1 śniegiem uda mi się tam zawitać.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) Hej Jutro śmigamy na jakąś fajną wycieczkę mazowiecką, rejon OTWOCK. Start Otwock ulica Turystyczna dokładnie to widać tutaj: http://mapa.szukacz.pl/?&n=474036&e=653753&z=4m&t=WYBRANY PUNKT Tylko dla chętnych. Tempo średnie, jakieś 70 km , w planach ognisko i kiełbaska. Wyjeżdżamy punktualnie o 10:00. Powrót przed nocą.Kierunek wycieczki - Kołbiel i dalej wzdłuż rzeki Świder. Możemy się spyknąć z chętnymi przy moście w Górze Kalwarii. Pozdrawiam i zapraszam Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Gadimex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 kierując się na Nadarzyn jest tor w Strzniówce i żwirownia w Radziejowicach. Z obu miejsc jest podobnjo zajebista trasa na żwirownię "Barbarę", niestety jeszcze tam nie byłem. Mam nadzieję, że jeszcze przed 1 śniegiem uda mi się tam zawitać.pzdr. NONO to będziesz pomykał niedaleko Piaseczna więc chętnie się dołącze bo też tam nie byłem GADIMEX - chętnie pozwiedzam wasze rejony i wyciągne reszte chłopaków tylko musze stanąć na nogi bo chwilowo jestem na antybiotykachtempo piszesz 70 może nadąrzymy tylko zalerzy jaki teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 widze ze jesteś z Ostródy - tam kupiłem LC4Te trasy co pisałem to nie po parku - są to drogi polne dojazdowe - pola , łąki itp oraz ścieżki dostępne dla wszystkich więc zapraszam - mandatu nie dostaniesz :buttrock: nie chodzi o mandat :icon_mrgreen: jeszcze nie ma takiego policjanta co by mnie złapał :icon_mrgreen: poprostu nie lubie spotykac spacerowiczów na swojej drodze i oni pewnie też mnie lubia spotykać :icon_mrgreen: od kogo kupiłeś LC 4 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 nie chodzi o mandat :wink: jeszcze nie ma takiego policjanta co by mnie złapał :icon_mrgreen: poprostu nie lubie spotykac spacerowiczów na swojej drodze i oni pewnie też mnie lubia spotykać :icon_razz: od kogo kupiłeś LC 4 ?? Te traski co pokazywalem to moze i sa spacerowe ale i samochody tam pomykają ............no nie ukrywam ze scierzki tez są ale tam spacerowicza jeszcze nigdy nie widzialem LC4 kupiłem ze sklepu tylko nie pamientam juz nazwy ale jadąc z Wawy na Gdansk mam krzyzówke ze swiatlami gdzie po lewej jest mc donald a ja skrencam w prawo po paru metrach jest sklep po lewej na łuku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 LC4 kupiłem ze sklepu tylko nie pamientam juz nazwy ale jadąc z Wawy na Gdansk mam krzyzówke ze swiatlami gdzie po lewej jest mc donald a ja skrencam w prawo po paru metrach jest sklep po lewej na łuku pozdrawiam czyli moto-doktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Z........ SATELITY :icon_mrgreen: Trasy widoczne - stara mapa wiec sopro nie ma lub jest pozmienianetylko zastanawiam sie co to jest w złotokłosie??? - wie ktoś http://www.drukftp.com/Forum/satelita.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Te traski co pokazywalem to moze i sa spacerowe ale i samochody tam pomykają ............no nie ukrywam ze scierzki tez są ale tam spacerowicza jeszcze nigdy nie widzialem LC4 kupiłem ze sklepu tylko nie pamientam juz nazwy ale jadąc z Wawy na Gdansk mam krzyzówke ze swiatlami gdzie po lewej jest mc donald a ja skrencam w prawo po paru metrach jest sklep po lewej na łuku pozdrawiam czyli od Moto doktora :flesje: a co do trasek okolice ostródy to jedna wielka traska :) gdzie nie pojedziesz to trafisz na ślady moto :) a tak zwane leszaki to już normalnie całe przeorane są we wszystkie strony :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 czyli od Moto doktora :flesje: a co do trasek okolice ostródy to jedna wielka traska :) gdzie nie pojedziesz to trafisz na ślady moto :) a tak zwane leszaki to już normalnie całe przeorane są we wszystkie strony :flesje: wy to macie gdzie pomykać :buttrock: my moze nie mamy terenów urozmaiconych ale zawsze cos wymyslimy a lasów tez nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 a może tereny lubuskiego z tej strony to martwa cisza,brak chętnych do jazdy.Dajcie sygnał?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 PINOKIO i rizo proszę nie spamować. Od takich pytan jak gdzie kupies moto macie PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 PINOKIO i rizo proszę nie spamować. Od takich pytan jak gdzie kupies moto macie PW ok :icon_mrgreen: a propo czy ktoś wie gdzie jest tor w miejscowości - ŁOŚ podobno tam coś jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 ok :lalag: a propo czy ktoś wie gdzie jest tor w miejscowości - ŁOŚ podobno tam coś jest?? Jeździłem tam w wakacje, niestety ostatnio tor został zrównany z ziemią przez koparki ;/ więc już toru niema. Fota z tego toru: http://bikepics.com/pictures/988932/ ogólnie był spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jeździłem tam w wakacje, niestety ostatnio tor został zrównany z ziemią przez koparki ;/ więc już toru niema. Fota z tego toru: http://bikepics.com/pictures/988932/ ogólnie był spoko. no to tez nie mieli co robić.................no szkoda, bedzie trzeba cos innego wykombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambucia14 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 witam. ja za to pochodze z okolic krakowa. jesli by ktos mogl niech napisze jakas fajna traske. I raczej wolal bym na poludnie od krakowa, okolice raciechowic. pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi